Splašky a smyšlené promo recenze

Eleanor – Balbinova.com

https://www.tapky.info/?4865,eleanor-balbinova-702-366-915-702366915

Cena 2000 za 30 minut

Eleanor byla jednoduchá volba, z fotek jsem poznal interiér v Balbínově, na bangingu jsem našel i video, takže jsem doufal, že skutečně najdu holku, jako na fotkách.

Objednání v pohodě, do telefonu mi prozradila zvonek s “nenápadným krytím“ – Advokát

Přijdu na místo, otevírá mi skutečně holka z fotek, akorát měla mnohem vkusnější a jemnější líčení, ta rtěnka na fotkách je na mě trochu přehnaná… Milé uvítání a vede si mě na pokoj s prosklenými dveřmi, potvrzuji domluvených 30 minut, předávám cash a jdu se opláchnout. Po příchodu zpět na pokoj čekám asi 10 minut, během kterých slyším jak s někým mluví, to mi nepřišlo úplně profesionální.

Po dlouhém čekání tedy konečně přichází s úsměvem od ucha k uchu a omlouvá se za zdržení, že prý musela něco neodkladného  vyřídit, ale že už je prý jen moje…

Komunikace je její silnou stránkou sama nejprve prozrazuje pár detailů z průběhu jejího dne, čímž mě lehce manipulativně vede k rozhovoru, kvůli kterému jsem ale nepřišel, proto jí se vší slušností odpovídám, že ji rád pozvu na kávu, kde si můžeme povídat do aleluja, ale že si platím čas, který bych raději trávil jiným, mnohem záživnějším způsobem

Myslím si, že v ten moment se jí zablýskla kukadla a v hlavě si představovala, co jsem tím měl asi na mysli…Jsem gentleman a tak jsem dámu nenechal na pochybách, hezky jsem si jí přitáhl k sobě a letmými polibky na krk jsem jí dal najevo, že už nemíním chodit kolem horké kaše, tahle iniciativa se jí evidentně líbila, reagoval zkušeným chycením za ptáka, pokleknutím, nasazením gumy a orálem. Během toho si začala honit frndu a po chvíli mě vyzvala, ať jí hezky vojedu.

Lehá si na záda, roztahuje nohy a já jí rychle přelíznu její nadrženou pičku, pak na ní flusnu a zasouvám, u toho krásně zašeptá, že přesně tohle miluje.

Vášnivě jí vojíždím a když už jsem skoro u vrcholu, otáčím si jí zezadu, chytám za boky a pěkně stupňuji tempo, Eleanor si při tom honí poštěváčka a vybízí k rychlejšímu a rychlejšímu tempu, nedá se to dlouho vydržet, nakonec plním gumu a zmožen odpadám.

Eleanor se ke mně tulí, hladí po hrudi a šeptá, že to bylo úžasný. Pár minut si jen tak ležíme a oddychujeme, pak si vyslechnu ještě pár komplimentů a při tom mě zbavuje gumy.

Myslím, že jsme trefil holku, kam se budu vracet. Škoda, že je mimopražská a nedojíždí úplně pravidelně…

Ani se mi nechce doporučovat, nejraději bych si jí nechal pro sebe…

photo_2023-11-09_18-15-50-1.jpg photo_2023-11-09_18-29-23-0.jpg

1 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx