Erotické masáže Praha

Hanna – Fantazie Massage

Nějakou dobu jsem koukal po novém salonu, který bych mohl zkusit a nakonec to vyšlo na Fantazii. Komunikace probíhala přes SMS, rezervační systém nebyl a nakonec volím Hannu.

Vchod je přímo u autobusové zastávky a tak je tu trochu rušněji. Zvoním a po chvíli jsem bzučákem vpuštěn. Dole už na mě čeká ve dveřích z šatičkách Hanna, která se mi také představuje a hned poznávám, že není Češka. Vede mě na pokoj a domlouváme druh a slečna chce rovnou zaplatit. Společnou sprchu nenabízí a rovnou mě do ní posílá. Je to hned na rohu pokoje a sprcha je fakt malá. Hanna mizí z pokoje, s tím, že hned přijde.

Hned to tedy rozhodně nebylo a na dívku jsem poměrně dlouho čekal, podle hodin to bylo 10 minut! Navíc jsem jí slyšel, že se tam vykecává asi s kolegyní. Což mě tedy poměrně naštvalo. Po jejím příchodu však začala parádní masáž. Nejprve bohužel ujasňuje zákaz dole. Masáž zad probíha celým tělem a výborně se holčina nastavuje do zrcadla. Tělo má fakt perfektní.

Po otočce se začíná i dost věnovat mému kamarádovi, zkouší různé techniky a čeká jak na ně budu reagovat. Nejvíc se mi libí, když mi to dělá oběma rukama, to umí fakt skvěle a bylo to moc příjemné. V kombinaci s pohledem na její parádní tělo to už dlouho nevydržím a kapituluji.

Následně sprcha opět sám a obejmutí ve dveřích.

Celkově tedy smíšené pocity. Čekání opravdu dost dlouhé na můj vkus, masáž však velmi dobrá.

Opakování si budu muset ještě rozmyslet.

Nuru masáž, 45 min, 1 700 kč

https://www.tapky.info/?4805,hanna-fantazie-massage-770-199-109-770199109

 

2.webp

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx