Erotické masáže Praha

Emily – Matahari

Setkání s Emily, bylo takový nenápadný. Přesto klidné a krásné i milé. Pravda. Musel jsem minutku čekat u recepce, ale to čekání uteklo jak nic.
Přišla malá blondýnka, taková tichá a hodná. Došli jsme na pokoj (opět jinej než tehdy při premiéře, takže už první úspěch). Emily dala pokyn, že ať jdu do sprchy že abych tam na ní počkal že brzy přijde. Ok. Tak jsem se chvilku mydlil a řikal si, že společná sprcha, bude hezká. Když pak přišla zpátky na pokoj, tak se zeptala, jestli jsem už umytej. Byla to taková rychlovka ale zároveň mi velmi hezky mi umyla záda a natřela mě takovým jakoby lázeňskym krémem či k čemu bych to připodobnil. Takový zas trochu jinej začátek. Nevadí. Rád vítám změny a originalitu.
Při ulehnutí na futon, jsme ještě velmi dlouze rozebírali můj dnešní den a trochu jsme i zabrousili do mýho života a problémů. Co se týká týhle části, tak žádná divočina to fakt nebyla, ale bylo to příjemný. Takový lehce relaxační část na břiše. V rámci povídání a otevřenosti, tak Emily neni nějaká ukecaná kočka, která by kazila a bourala atmosféru samotný masáže. Naopak. Byla velmi naslouchavá a sem tam taky něco řekla. Nicméně co musim zdůraznit, že má celkem pochopení a že nikterak neodsuzuje druhého. To mi bylo velmi příjemný. V rámci mé odlišnosti a hendikepů, se mi takovejhle přístup dost hodí. Ráda se směje a je prostě sama sebou. Na nic si nehraje.

Co se týká otočky, tak jsem lehce narušil „náš vztah“ tim, že jsem jí dal pusu na tvář. Hnedka mi bylo řečeno, že tohle prosím ne. A hnedka jsem se omluvil a zároveň jsem chtěl křičet i brečet a já nevim, co všechno. Začal jsem se nenávidět a měl jsem pocit, že je to v prdeli. Naštěstí nebylo. Moje komplikovaná úzkostná hlava, s ADHD, OCD, autismem, to nějak zvládla a zkusil jsem si chvilku jenom užívat masáž, tuhle krásnou holku a nic neřešit. Nic neřikat. Asi jsem udělal dobře. Jakožto člověk s těmahle duševníma omezeníma, budu milí kolegové moc rád za jakoukoliv radu, doporučení, vaší vlastní zkušenost, co děláte vy, když třeba slečna řekne, že tam dolů né nebo že já nevim, že nemá ráda, když jí hladíte za krkem (jen příklad).
Nicméně, ani nevim jak, ale po chvilce opětovné konverzace, se mě Emily zeptala, jestli taky umim masírovat. To mi najednou dodalo odvahu a začali jsme si zase povídat a vzduch se vyčistil. Zároveň se jaksi přitiskla a chvíli takhle držela. Což mě ještě víc zklidnilo a bylo to úplně nejvíc super. Holka předvedla i 69tku a tak nějak jsme se dobrali velmi hezkého konce. Taky jsem jí chtěl pomoci při finiši, ale už jsem se emočně neodvážil, jí do toho zasahovat. Užíval jsem si to. Krásný to bylo.
Jó a co musim vyzdvihnout, že slečna mi řekla, že ať si ještě chvilku poležim, že se mezitim osprchuje a pak že ať si hodim sprchu já. Což se mi stalo už s Lucy. A jó, myslim, že mi to takhle vyhovuje, než se nutit do další společný sprchy, když chce slečna ta či ona, trochu osobnější hygieny a pak tam pustí nás, než aby to bylo nějak na sílu.
Za mě, i jsem měl štěstí na operátorku. Byla taková milá. A hodná. Teda alespoň mi to tak prišlo. Takže už žádnej poděl při placení na recepci nebyl a všechno proběhlo naprosto super hladce a ve velmi přátelskym duchu. Těším se na další setkání opět s jinou masérkou.

Hodnocení slečny:

přístup 9/10, ale určitě se to ještě příští návštěvou zas zvedne. Za mě určitě opáčko bude, přišlo mi, že jsme si docela sedli a že jsme ani jeden nikam nepospíchal. Doporučení? Kdo má rád tišší slečny, které vám to ale vrátí přístupem a svojí kvalitou technik, té či oné masáže, tak určitě za mě s klidem můžu doporučit

Typ masáže: body to body (90 minut)

No a závěrem, chci teda poprosit, co děláte vy nebo jak bych se měl zachovat v tu chvíli (alespoň ve mě v hlavě), když udělám něco, co slečna nemá ráda nebo to prostě jakkoliv nerespektuje?
Mě fakt dělá pořád problém, když se takhle jakoby dostanu do nějaký nepříjemný situace, tak nějak nevim co dělat a co ne. Díky moc za jakýkoliv rady chlapi. =) 

admin edit: https://tapky.info/?4690,emily-matahari-salon-773-164-811-773164811

rnWlifjWw4.webp

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Lion
3 listopadu, 2023 08:34

Ahoj Filipe. Nejlepší je tomu předejít tím, že se spolu předem vzájemně domluvíte na určitých pravidlech, která potom oba dodržujete. Třeba se jí zeptáš, kde má hlazení, masírování či pusinky ráda. Vyvaruješ se tak nepříjemné situaci. Když už se do nějaké dostaneš, tak je dobré se za to slušně omluvit. Promiň, omlouvám se. Je to o vzájemném respektu, pochopení.

5 listopadu, 2023 16:46
Reply to  prosteFilip

Podle toho co si napsal dopadla masáž dobře, takže Emily nebrala ten polibek až tak tragicky, jak sis možná v tu chvíli myslel. A udělal jsi dobře, že jsi to dál nerozebíral a třeba se nezeptal „proč ne?“. Horší by bylo, kdyby ses kvůli tomu naštval, prostě je třeba respektovat jejich ne, i když to může někdy zklamat. Myslím, že masérky musí skoro denně někoho odmítat a hlavně ty, které mají přísné hranice.
Musím ale říct, že se zákazem polibků na tvář jsem se tedy ještě nesetkal. Spíše naopak, většinou se po takových nevinných polibcích na obličej, krk a ramena více uvolní, usmívají a zlepšuje to atmosféru. Ale tak každá je jiná…

4 listopadu, 2023 22:43

Takže ty dáš trojku za masáž a máš výčitky, že se obořila na pusu na tvář. Tady není něco v pořádku…

5 listopadu, 2023 09:25
Reply to  Halek

On je autista, však to i píše – tyhle lidi fungují trochu jinak a podobné věci ho vykolejí.
Já s ní zažil úplně to samé, když jsem u ní byl poprvé. Bylo to ještě v Angels; a po otočce, když se přitulila, tak jsem jí dal pusu na tvář. Nic se nedělo, nijak jí to ani nerozhodilo z rytmu, jen řekla, že tohle ne a jelo se v pohodě dál. Výčitky jsem neměl. 😉

Last edited 10 měsíců před by alex_murphy
guru-masazi
7 listopadu, 2023 23:47

Neřešil bych, každá holka je jiná a nikdy nevíš, jak se zachová. Časem zjistíš jak na to a postupně zvyšuješ svoje šance na úspěch, ale nikdy to není 100%. V tomhle případě bych se z toho pokusil poučit a příště masérku nelíbat, ale třeba se jen jemně přiblížit k její tváři a třeba polibek jen jakoby naznačit a stáhnout se, uvidíš, co to udělá. Bral bych to jako hru. Je možný, že ji to naopak nažhaví.

Podle mě seš dobrej v tom, že za takovýdlema sexy holkama vůbec jdeš, i já mám doteď trochu ostych jít za masérkou, která vypadá jak modelka, zvlášt, když mi teď na zimu zase roste panděro a nejsem v top formě.

Já v Matahari už pěknou řádku let nebyl, nevyhovuje mi to jejich debilní placení na recepci, diskrétnost nula, doteď nechápu, proč to tak mají. Kdybych potkal jen masérku a nikoho jiného, byl bych tam denně, historicky tam podle mě byly nejlepší masérky, to byly neskutečný věci, co jsem tam zažíval 🙂

9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx