Erotické masáže Praha

Lina – Rabbit Hall

Po delší době jsem opět zavítal do králičí nory a objednal se ke slečně Lině. Objednání bez problémů. Vzal jsem 60 minut masáže Erotický Mix za 1800 Kč. Poprvé jsem vyzkoušel pobočku ve Staropramenné ulici. Po zazvonění jsem rychle vpuštěn do domu a v suterénu mi otevřela dveře Lina.

Prostředí je podobné vinohradské pobočce, jen pokoj, na který mě Lina odvedla byl bez sprchy, která byla na chodbě vedle pokoje.
Lina neumí česky a tak jsem se bavili anglicky. Dozvěděl jsem se, že je z Ukrajiny. Na první pohled působí sympaticky a já se začínám těšit. Na pokoji mě zanechala s tím, že se za chvíli vrátí. Čekání se trochu protáhlo, ale neztrácel jsem náladu. Pak mě odvedla do sprchy, kde se mi náležitě pověnovala a já se seznámil s jejím mladým tělem. Prsa má pěkně pevná akorát do ruky a luxusní zadeček. Fotky na webu odpovídají.

Po společné sprše začala masáž na zádech, která byla na standardní úrovni. Jen Lina byla nějaká nastydlá a tak v průběhu několikrát šáhla po kapesníku. V průběhu masáže na břiše se pěkně nastavovala do zrcadla.

Po otočce pokračovala v B2B a já ji hladil po celém těle. Umí se pěkně přitulit. Pak si sedla na břicho zády ke mě a pustila se do závěrečné fáze. Na můj vkus to přišlo příliš rychle a zbytečně tlačila na pilu. Já byl ale po delším půstu a tak jsem ji nedokázal zpomalit a během chvíle bylo hotovo. Pak mě otřela a šla si umýt ruce.
Na chvíli si ještě ke mě sedla a já odpočíval. Pak mě vyzvala k závěrečné sprše, kde mě nechala samotného.

Když jsem se vrátil ze sprchy na pokoj, zjistil jsem, že uběhlo teprve 48 minut od mého vstupu do pokoje. Když od toho odečtu čekání na začátku a úvodní srpchu, tak masáž trvala necelých 30 minut. To se mi ještě nestalo. Zdálo se mi to nějaké rychlé. Masáž se mi celkem líbila a nechápu, proč ji Lina takhle zkrouhla. Asi se šla vysmrkat. To mě celkem zamrzelo a v Rabbitu se toto nedělá. Vždyť by mi stačilo, když by vedle mě 10 minut jen ležela.

Venku jsem byl přesně 50 minut po příchodu. Možná to bylo tím nachlazením, ale i přes celkem ucházející masáž dávám neutrální smajlík, hlavně kvůli zkrácení času.

https://tapky.info/?4659,lina-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

Lina46.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx