Erotické masáže Praha

Lisa Spa Infinity

Domluva s operátorem jako vždy bez problému, žádný problém s domluveným časem, na vstup nečekám dlouho.

Otevírá půvabná Lisa. Překvapila mě barva vlasů, na fotkách tmavě hnědá, ve skutečnosti světle hnědá, až do zrzava. Světlý typ, sněhobílá, čistá pleť, na první pohled hezká postava (potvrdilo se na druhý pohled).

Lisa působí uvolněně, střízlivě usměvavá, zároveň trochu tajemná. Domluva v češtině možná, ale spíš na základní úrovni. Cítím se s ní dobře.

Působí nesměle, ale zdání klame. Když se vrátím ze sprchy, hned se svléká ze župánku a komunikuje se mnou nahá. A je pravda, že se nemá za co stydět-krásná symetrická prsa, ploché břicho, kulatý pevný zadek a hezké nohy. Až se se svou nahou postavou cítím nepatřičně a rychle ulehnu, natěšený, co bude.

Masáž v jejím podání je originální, technicky promakaná, příjemné, jisté doteky. V zrcadle se občas naskytne vzrušující obraz vyšpuleného zadku nebo jiné části těla. Když začíná masírovat pevnými ňadry, na břiše se už leží blbě.

Po otočce pokračuje v podobném duchu. Konečně se můžu taky začít dotýkat jejího těla. Zde je třeba smířit se s Lisou nastavenými hranicemi. Když přejde do pozice 69, nechá si hnětat zadek, ale na hlazení kundičky nepřistupuje (nenabízí ani pussycat). Nevím, zda to tak má vždy, ale za tuhle hranici mě nepustila. To ovšem za mě v tomto případě neztrácí na kvalitě. Je to erotická masáž, žádný porno. Otáčí se ke mně ještě tváří v tvář, hladí mi péro a s výrazem Mona Lisy mi dlouze kouká do očí. Dochází mi, že je něčím podobná té zrzce ze Stranger things. Začínám se třást vzrušením. Její nedostupnost a blízkost zároveň, je zajímavej koktejl.

Po výbuchu se chvíli přitulí, ale o tomhle to s ní moc není. Řek bych, že jí hry na gfe nebaví, nespřádá žádný iluze blízkosti, dělá skvěle svojí práci a to mě na tom vlastně bavilo. Je ale možný, že to bylo mnou nebo konjunkcí měsíce, a kdo ví co ještě, a někdo jiný, někdy jindy, dokáže její hranice hravě zbourat.

Erotický mix

60 minut

2000 kč

https://tapky.info/?4638,lisa-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

 

 

 

 

B60326E2-73B2-4BA4-AFF0-93731E01BFDA-683x1024.jpeg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx