Priváty v Praze

Viki – Masáže domecek

Proslulý podnik na Bohdalci, kde se obvykle dalo dobře vybrat. Tentokrát to ovšem byla absolutní katastrofa.

Mizerný pocit jsem měl už ve chvíli, kdy se slečna Viki dostavila do „společenské místnosti“. Nevadí mi, že je nejspíš poloviční cikánka ani to, že fotky hodně málo odpovídají realitě – ve skutečnosti má mírnou nadváhu a jiné proporce těla. Hlavně ale od začátku byla absolutně nekomunikativní, bez zájmu o cokoli (kromě peněz, jak se později ukázalo).

Během pěti minut, co jsem dole upíjel čaj, jsem z ní nedostal jinou větu než holou. Pak špitla „já si ještě odskočím“, což byl její nejdelší verbální výkon – a pro mě moment, kdy jsem měl zvednout kotvy. Bohužel jsem zůstal.

Na pokoji mi nabídla extras, vzal jsem OB. Na 30 minut to v sumě dělalo 1700 korun, prý „půlhodinku zdražili“. Požádal jsem jí, aby si vzala nějaké hezké prádlo, ona pokývala hlavou – a přišla úplně nahá.

V posteli absolutní katastrofa: kouřit vůbec neumí (aspoň žužláním se to dá nazvat jen s velkým přeháněním), při sexu mě nechtěla pořádně pustit dovnitř, až jsem jí musel natvrdo roztáhnout stehna. A poslouchal jsem věty jako: „Na bradavky mi nesahej, mám je citlivý. Sem mi nesahej taky, tady mám čerstvý tetování. Lízat mě nemůžeš.“ A tak dále.

Za celou dobu nevydala hlásku, tedy kromě zmíněných zákazů. Nepřítomný pohled nebo zavřené oči. Úsměv neexistuje. Technika sexu ultramizerná.

Vrchol nastal, když po asi 10 minutách šuku jsem chtěl znova pokouřit. To prej už nejde. To mě dožralo a natvrdo jí řekl, že to jít musí. Tak si ho prej běž umejt. Šel jsem tedy do koupelny, umyl ptáka a po návratu jí ho strčil do pusy. A ona řekla: „Ty sis ho vůbec neumyl…“.

To jsem se dožral podruhé a milá pracovnice pochupila, že končí sranda a začala se trochu snažit. Ale fakt jen maličko a chvilku. Finále bylo takové, že jsem si ho musel vyhonit sám s výhledem na její roztažené nohy a totálně znuděný obličej. Hned potom se odebrala na stoličku a začala si cosi hrát na telefonu.

Prostě úplná katastrofa a totální ojeb. Zdůrazňuju, že jsem přišel slušně oblečený, umytý, samozřejmě střízlivý a ke slečnám se vždy chovám slušně a mile, i tentokrát. Ale tady jsem měl, poprvé v životě, těžkou chuť dotyčné zlatokopce nafackovat.

Pokud milá Viki není s touto „prací“ srovnaná, nemůže jí prostě dělat. Pokud se zrovna ten den necítila dobře, měla jít domů. A jestli jsem se jí z nějakého důvodu nezdál – to se může samozřejmě stát – tak se vždycky může na něco vymluvit a já bych si třeba vybral jinou. Ale není možný, aby shrábla peníze za první cenovou skupinu a předvedla výkon páté cenové skupiny.

Něco podobného jsem nikdy nezažil – tak si, pánové, dávejte na tuto osobu pozor.

https://tapky.info/?3590,viki-masaze-domecek-603387410-603-387-410

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx