Erotické masáže Praha

Masáže Emily – Amatéři

Před pár dny, jsem ze zvědavosti zkusil sólistku, co jede sama na sebe. A přes SMS domluvil masáž s holkou z amatérů.
Celou dobu jsem si myslel, že si píšu s dotyčnou, ale hned mě sama masérka, při super 👍🏻 povídání před samotnou masáží, během ní i po, ní. A pokecu, o všem možném. Trochu překvapená, co jí říkám vyvedla z omylu, že objednávky dělá operátorka.
No nic, celou akci a návštěvu to nijak a vůbec nenarušilo a vše bylo OK.
Objednal jsem se na osmou večer a píšu, že jsem před vchodem v 19:58. Operátorka vše hned, asi přeposlala a za minutku vidím, přes prosklené dveře do domu, jak pro mě přicupitala, hodně šťíhlá vyšší holka v džínách a bundičce, do pasu. Slušelo jí to.
Věk 28. – 35. let nevím, nešlo to poznat. Neuměl jsem to odhadnout. Velmi, ale opravdu velmi šťíhlá, vzhledem mladistvá, mluvou i chováním, prostě vším příjemná holka.
Říká tak hezky Ahoooooj. Že se známe? My už jsme se někde viděli? Fakt, jako kámoška, se kterou se roky znáte. Hezky se tváří, úsměv, podání ruky, správný stisk, jak to má být. Polibky na obě tváře a hezky voní. První správný impuls, že to bude fajn.
Vede mě, pro mě delším labirintem – chodbou, než jsem zvyklý z jiných salonů, kolem nějaké bývalé menší, asi hotelové opuštěné recepce a jdeme dál, dalších cca. 20.až 30.metrů, celkem snad sto, možná i víc. Rovně od vchodu, doleva – doprava, že si myslím v jednu chvíli, že jdeme v bludišti na Petříně 😀 a už jsem začal uvažovat o otočce a říkal si, kam si to zase vlezl.
Ještě, že jsem to neudělal.
Dojdeme ke dveřím, odemkne a vítá mě v předsíni, asi bývalého hotelového welness?? Kde přes další otevřené dveře, do místnosti vidím saunu a vypuštěný bazén. Tam bylo docela chladno. Je zde koberec, pár židlí, stolek a zároveň zděný, otevřený sprchový kout, bez závěsu. Na fotce, jak je rohožka. A tam na mě zašpitá, roztomile a nesměle, jako by to bylo úplně poprvé. Co bude někoho masírovat. Odlož si a můžeš do sprchy.
Já na to: před chvílí, asi (30.minut) jsem se sprchoval, tak můžeme hned na akci. Jsem ready. Ona, dobře tak jo. Já před tvým příchodem taky. Asi ví, že za hoďku už bude teplá voda, viz. dole v recenzi.
Po pár krocích, od svléknuti u prázdného bazénu a vypnuté sauně. Vcházím do vyhřátého pokoje, kde to hezky vonělo. Bylo tam mini umyvadlo, kde jsem si s chutí a rád umyl ruce a pak šup, na provizorní, takový po domácky upravený, ale čistý voňavý futon s hodně polštářky, u zdi vepředu, nad hlavou a vpravo, pod tapetou. Takové, co koupíte třeba v OBI, nebo Jysku.
Já viděl jen jedno zrcadlo. Ne jako kolega, co tu psal přede mnou.
Místnost se zrcadly a pohodlným polstrováním. Nevím, co tím měl na mysli? Já osobně to viděl, jako v pokoji někde na chatě s kámoškou, jak píšu výše. Takový provizorní mi to přišlo. Možná začátek v masérském podnikání. Nevím?
Ale holka samotná, od začátku a přivítání. Velice pozitivní a milá. Mě konkrétně, moc sympatická i když jsem si podle fotky, i přes rozmazaný obličej myslel, že jdu za někým, koho znám, jak sama při seznámení řekla, my se známe, žejo? Tak si to do teď nemyslím. Oboustranná záhada. Možná ano, možná ne.
Určitě nemasiruje v kalhotách 🤣 jak se tu někteří v komentech bavíte.
Ano, měla v úvodu masáže, pěkné černé krajkové kalhotky. Které pak ráda, když jsem se zeptal, jestli si je může sundat, že je mi to při masáži nepříjemné, cítit na kůži švy, které brousí tělo. Sundala s poznámkou: Nedělám to běžně, ale od přivítání u vchodu, jsi mi moc sympatický. A pak se začali dít věci.
Rozjela moc hezký tělo na tělo. Hudba i osvětlení akorát. Furt jsme si hodně důvěrně povídali. Nemělo to chybu! Takže masáž byla ve velmi upovidanem duchu. Nic pro ty, co chtějí klid a relax. Řekli jsme si i to, co jsme původně, asi ani jeden, vůbec neměli v plánu. A bylo vidět, že jsme naladěni na stejnou vlnu.
Po příjemném klouzání, menší gymnastice po mě a věnování se mě. Asi 10. až 15. minut? Jsem řekl, dej si pauzu a uvolni se. Nic nedělej a nech se unést, tím co bude. Otočila se na bok, zase jako kdyby to bylo poprvé. Tak nějak jsem z ní cítil nervozitu, velkou trému, ale zároveň oddanost a důvěru. Byl to moc fajn a zajímavý pocit, pro mě.
Začínám hladit to štíhlé tělo. Od tváře, ramene, prsa, bříško, bok, mini zadeček. Který mi řekla, že by chtěla mít větší a plnější, že není spokojená. Jí odpovídám: Ser na to! A začali jsme se smát, fakt jako dlouholetí kámoši, co se znají. To asi její trému a nervy, úplně odbouralo a dál pokračuju, jako když se nevidíme prvně a fakt se možná od někud (známe), dodnes nevím? Pokračuji na stehno a koleno. Dál jsem na boku nedosáhl.
Proto říkám, pojď na záda. Přijala mou pobídku hezky, a s přimhouřenýma očima si užívala mou pozornost, vrněla a vydávala ze sebe hodně tiše přesně ty zvuky, když se vám něco líbí a je příjemné. Slyším hmm-mhh-joó-ano, takový šepot, pološepot a bylo vidět, že si to fakt vychutnává.
V této poloze, už jsem se odvážil a zkusil i letmé a něžné polibky, od tváří a krku níž a níž, no vida a vše cajk. Holka vše přijala a jednoznačně si to vychutnává, přede jak kočka, různě se kroutí, prohýbá. Pěkně voní, to můžu. Tak zkusím i přes Venušin pahorek zajet jemně na kundičku, žádný zákaz, ani odtažení ruky. Říkám si, paráda.
A tak pokračuji v rámci pravidel. Prsty dovnitř jsem nezkoušel, abych nezkazil tu fajn atmosféru a užíval si TO. Jak si ona, užívá moje doteky a pozornost. Trvalo to, asi deset minut a jestli to nehrála, myslím že se mi povedlo, ji udělat. Celé její štíhlé tělo, se po několika za sebou jdoucích vlnách roztřáslo a vibrovalo.
Na bříškách prstů, jsem cítil její vzrušení, tak to bylo asi opravdové a bez divadýlka, jaké nám některé slečny umí a dokáží předvést. Po tom, co se ke mě přivinula, vše nechám doznít a čekám, co bude dál?
Za chvíli řekla, teď ti to oplatím a spokojeně se u toho na mě dívala a culila. Ležím na zádech a vnímám její příjemné hlazení a doteky. Užívám si to, jak si se mnou hraje. Klouže a znovu se kroutí po mém těle, já v pozoru, no a teď zase vrním JÁ, jako kocour.
Tak se mi věnuje a hýčká celé moje tělo, včetně toho dole, s přestávkami, aby nebylo vymalováno brzy, asi dalších dvacet, pětadvacet minut. Radši jsem nekoukal na hodiny, ať si nekazím zážitek. Umí to s ptákem, je zručná, ví kdy a kam má sáhnout, ale i zpomalit. Nedá se to už vydržet a v poloze na koníčka, imitující sex, postříkam její ruku, bříško i kundičku na povrchu.
Poutírá sebe i mě. Opět se přivine, nechybělo obejmutí, ta správná pohoda, mazlení, tulení, úplné domazlení, tak jak to má být, nejen u masáže. Velmi oceňuji její přístup a chování.
Za chvíli se zvedneme, že jdeme do sprchy umýt ze sebe olej a Emily říká, musíme rychle. Je tu minibojler, snad jen na 15.litrů teplé vody, jestli jsem slyšel dobře??? Byl při pohledu opravdu malý a proto paní operátorko, nebo majiteli, udělejte s tím něco. Jestli chcete dál fungovat. To jsem viděl a zažil poprvé.
Masérka super, příjemná, šikovná, ale tohle překvápko na konec. Mě zaskočilo a voda opravdu, snad po dvou minutách byla studená. Možná už je to jinak a lepší, byl jsem před pár dny a něco se třeba změnilo, ale v takto provizorních prostorách, si myslím, že nemůžete dál podnikat a už vůbec konkurovat!
Podtrženo a sečteno: Holka 👍🏻super! Intuice a zkušenost mi na začátku řekla jasně, když jsem byl veden tím dlouhým bludištěm, co nakonec může být a taky se stalo, nespletl jsem se. Ta trocha teplé vody, mě zklamala. Prostory i před mou původní zamýšlenou otočkou, jakš takš. A když se trochu zainvestuje, bude to možná fajn.
Cena 1500/hod. dejme tomu-nelituji. Ale jen díky skvělému přístupu Emily. Vylezl jsem z domu na ulici ve 21:28 masérka vůbec nic nehrotila, vše na pohodu a musím dodat, je to opravdu velký a příjemný smíšek. Asi jsem trefil její dobrou náladu a měl štěstí? Moc jsme si sedli a nasmáli se. Každému to nemusí vyhovovat a líbí se, něco jiného. Tel. +420733240744 domlouváte se s operátorkou. Já po SMS. Lokalita- Fügnerovo nám.
Masáž: tělo na tělo (mazlící)
Délka: 60.minut (v reálu asi 75.min.)
Cena: 1500 (placeno při odchodu)
Odkaz: (tady na tapkach jsem ho nenašel)
amateri.com/user/2503658/Emily-masaze

Emily-masaze.jpeg-2.webp IMG_20230318_200554-1.jpg IMG_20230318_200559-0.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx