Erotické masáže Praha

Naomi – Infinity Spa

Pro nedostupnost Vendy mi byl nabídnut tento nový místní zázrak z Kazachstánu. Operátorkou jsem byl ukecán k 90ti minutám místo plánových 60 minut a zde byl právě ten největší kámen úrazu této návštěvy.

Venku čekačka tak 5 minut, ale to je u tohoto pondiku dost časté. Otevřela přímo Naomi, očividně jsme byly v celém bytě sami, nikdo jiný už tam nebyl. Obličej i postava pěkná, nicméně není to taková východoasijská drobounká holka, ale prostě ruská asiatka, takže ostřejší rysy, vyšší postava. Po uvedení do pokoje nabídnuta společná sprcha, po mém souhlasu nicméně Naomi na dalších 5 minut z pokoje zmizela, než se vrátila s ručníkem a olejem. Opět taková Infinití podělávka, nicméně když se to nezapočítává do celkového času, tak to ještě zkousnu, což však nebyl tento případ.

Sprcha byla opravdu jen sprcha, dokonce Naomi odešla ze sprchy přede mnou, což se mi stalo poprvé. Ale ok nevadí. Samotnou masáž hodnotím tak 8/10. Na zádech masíruje opravdu sportovně, není to žádné rozpatlávání oleje, jak bývá bohužel běžné. Nebojí se zapojit kolena i lokty a opřít se celou vahou, takže v tomhle za mě plus. Otočka cca po 30 minutách. Pak už se přešlo na více tulivou a jemnější masáž celým tělem. Jako není to taková rajda jako Kerol, ale přesto hodnotím také dobře. Jde vidět, že do toho dává srdce a snaží se. Občas je ji sice potřeba trochu nasměrovat, ale nechá se.

Po zhruba dalšách 20 minutách bylo vymalováno. Čekal jsem ještě druhé kolo nebo alespoň ještě další masírování, ale Naomi odešla z pokoje a vrátila se až za 10 minut, kdy mi jen řekla, že už můžu do sprchy. Sprcha po také společná, nicméně společná byla jen chvíli, po té Naomi zmizela do svého pokoje a mě ve sprše nechala samotného. Opět poprvé co se mi něco takového stalo.

Po mém návratu do pokoje a oblíknutí se, mě už přišla jen zkásnout a rozlučka proběhla při výměně prostěradla, v podstatě jsem se musel sám vyhodit a zavřít za sebou. Tohle bylo fakt divný.

Takže abych to shrnul. Holka a masáž dobrý, ale podělávka s časem. Kdy čistý čas na matraci byl 55 minut, door to door 80 minut, to mě fakt nasralo. Holka byla očividně unavená, což i sama přiznala. OK chápu, ale proč mi je tedy potom vnucováno 90 minut, když je není schopna zvládnout? Dále ta jazyková bariéra. Ne že bych chtěl vést nějakou složitou konverzaci, ale prostě byl problém s porozuměním a opakovat několikrát větu opravdu není to, co při masáži chcete.

Poslední výtka už jen k salonu jako takovému. Proboha proč tam furt při masáži pokaždé hrajete tu hroznou hip-hop hudbu? Tohle je přesný opak toho, co si představuju jako relaxační hudbu pro zvyšení erotického prožitku. Kdybyste tam fakt dali nějakou relaxační hudbu, tak myslím, že budou spokojení všichni. Černošský rap, byť s textem o sexu opravdu ne.

Celkově hodnotím 6/10. Pokud bych měl jen 60 minut, tak určitě hodnotím výše, ale takhle i vzhledem k podivnému chování, byť nejspíše daném únavou, bohužel.

https://tapky.info/?3515,naomi-infinity-spa-603-373-881-603373881

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx