Erotické masáže Praha

Naomi – Matahari

90 min, body-to-body.

Naomi mě zaujala z fotek, takže jsem si řekl, že po delší době opět navštívím Matahari. Dvakrát jsem se pokoušel objednat, ale pokaždé měla plně obsazeno, což jen posílilo moji zvědavost. Napotřetí se již povedlo.

O salónu samotném nemá smysl cokoliv psát, vše již bylo stokrát řečeno a tato zkušenost se ničím nelišila.

Co se týče masáže, řekl bych, že na poměry Matahari takový slušný standard. Naomi je i v reálu stejná sexbomba jako na fotkách, které opravdu nijak upravené nejsou. Působí příjemným dojmem a dá se s ní normálně popovídat (poslední dobou jsem navštěvoval převážně ruské/ukrajinské salóny a opět jsem si připomněl, že s českou masérkou je to úplně o něčem jiném). Na začátek společná sprcha (zřejmě vedení vynadalo masérkám, že je nenabízí, protože dřív to bylo o štěstí, zda ji masérka nabídne nebo ne, ale poslední cca 3-4 návštěvy je vždy nabízí), už tady Naomi dává najevo, že to bude stát za to. Dobrých pět minut si jen hraje s mými intimními partiemi. Začátek masáže pak trochu pomalejší, spíše masáž zad, nohou, rukou, zřejmě něco ví i o masírování jako takovém. Nicméně postupně se propracovává i k intimním partiím, kterým se s přibývající dobou masáže věnuje čím dál více a má pár zajímavých chvatů pro dráždění hráze/prostaty. Zhruba v polovině masáže následuje otočka, kde opět pokračuje slušný standard – trocha ježdění po těle (nechá i požužlat prsa), trocha dráždění intimních partií, atd. Na svoje intimní partie si ale dává pozor. Sprcha nakonec už samostatně, ale to už mi nevadí. Rád se po masáži sám pořádně umyju.

Celkově slušná masáž, byť z její strany mi to občas přišlo trochu jednotvárné. Nicméně jak říkám, dá se s ní normálně mluvit, takže kdo je trochu aktivní a nebojí se masérce říct, co se mu líbí, tak si myslím, že může mít ještě lepší zážitek.

Takže na poměry Matahari slušný standard až nadstandard. Matahari je sice předražené, ale je to jistota. Zatím jsem se tam nikdy nespálil, ani u neznámých masírek. Doporučuji, možná časem dám opáčko.

https://www.tapky.info/?3561,naomi-matahari-salon-773-164-811-773164811

QSoajDUQGC.jpg

4.2 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx