Priváty v Praze

Gabi – Gabi privat

Gabi – Gabi privat; nyní v Pardubicích – ul. Bubeníkova (myslím, že střídá ještě pobyt v Praze – Novovysočanská)

https://www.tapky.info/?3007,gabi-gabi-privat-792-478-200-792478200

Postavou krásná MILFka, štíhlá, prsa dvojky, nyní kratší tmavé vlasy v culíku. Věk se snad nikdy neodvažuji u žen hádat – ale tady?! Tipnul bych tak cca 40 let+ -. Ohlasy jsou spíše negativní – bohužel i já přidávám jeden mínusový zážitek.

Domluva, Cena: Odpovídá na SMS i na hovory. Domluva bez problémů. Zašle sms s cenou/časem/služby – tzv. SMS určená pro všechny zájemce. Nyní 1200/30min, 1700/1 hod, převážně klasika – další možnosti služeb nebyly vyslyšeny. Bral jsem původně hodinu.

Dojem: Přivítání v halence, s úsměvem na tváři, celkem příjemná domluva. Po chvilce konverzace dává suchý ručník, posílá do sprchy. Byt absolutně bez problémů (1+KK), nově zařízený, moderní, čistý!

Sex: Po příchodu ze sprchy čeká ve spodním prádle na posteli. Odhodím ručník, lehám si a mezitím si Gabi sundává spodní prádlo. Hezky snědá kůže, krásná postava, radost jí osouložit (teda v myšlenkách). Po úvodním oťapkávání jde na kouření (krátké, průměrné, atmoška nulová). Po chvilce zavelí, jestli si může nasednout – no jasně, není problém! Za pár minut z úvodního nadšení a nadrženosti jde nálada trochu dolů. Při delší akci a přirážení „raději“ zavelí, ať jdu na ní – to už byla dost „znuděná“ a lehce toxická. Vystřídali jsme pár poloh a po dalších asi 5 minutách řekne – no tak to zkrátíme na půl hodiny – bez důvodu, prostě jen tak. Tak si říkám „No budiž, alespoň jí rychleji naložím!“. Za chvilku nakládám zezadu a to moc nedává – přidává gel. Malá pěkná prdelka je fakt ke zmrdání, ale ten přístup….?! Nakonec se zeptala „Jakou polohou to chceš zakončit?“… tsssss, asi po 7 minutích akce? Jako vážně?. Kdyby mohla, tak by zkrátila půl hodinu snad na 10 minutovku (i s příchodem a sprchou). Při poslední poloze absolutně otrávená, oči vsloup, znuděná jak prase!!! Končím akci v pláštěnce, na chvilku si odběhne a vrací mi 500 – následně využívám 2. kolo sprchy. Balím se a pádím pryč.

Plusy: prostředí, domluva, postava; „sama pak vrátí peníze navíc“ 😀 (tohle berte s nadhledem)

Mínusy: přístup a výraz během sexu!!! A to jsem si myslel, že mě to nedokáže „nasrat“ 🙂

Doporučení: Kdo chce mít napíchlou sexy štíhlou MILFku, tak běžte do toho. Kdo si potrpí na GF přístupu nebo pohodový přístup, tak tady už bych dal zpátečku! 🙂

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx