Priváty v Praze

MiiaPrague Hostivař 736795085 vrs. Naty 737749177

Hoši,

tak když už i já si založím profil a dotlačí mě k tomu zkušenost, tak to je co říct. Ale musím. Jsem naivní a doufám, že se tyto holky vrátí na zem a do zaměstnání, kam patří. Jestli k tomu povede sdílení takových informací a zkušeností, tak doufám, že toto pomůže všem ostatním ušetřit.

Navštívil jsem v Hostivaři slečnu (na amatérech jako MiiaPrague.  Psala celkem důstojně, dokonce i smajlíky, vtípky atd. Ihned poslala číslo 736795085. Zaujala mě asi především tím, že má krásnou postavu (na fotce) a má prostory relativně blízko. Chce 3k/H a 2k/PH oral s, klasika, žádné extrémy píše.

Ahojky!
Sem mladá sexy kočička. Nabízím erotické služby za FO☺️. Mám své prostory, a pro více informaci se můžeme domluvit v sms ❤️.

Někde jsem se dočetl, že má jakési spojení s Naty 737 749 177, ale to ne. Tato totiž nemá umělá prsa, v obličeji jiná, má jasná tetování oproti Naty (to jen pro jistotu, abych neklamal spotřebitele :D). Takže se jedná pravděpodobně o úplně jinou holku. Bohužel tím to ale končí.

K věci ale. Domluvena hodinka za 2,5k (slevila mi prý za sympatie) u ní v bytě v Hostivaři (nějaká novostavba, kde začala bydlet v nájmu). Příjezd jsem měl o 10 později kvůli dopravě, ale stejně cestou nekomunikovala po wtsp, takže je to jedno (stál bych zřejmě u domu ten čas). Takže dorazím o 10 min později, dostávám instrukce ať zazvoním na zvonek. Do toho mi vypisuje, že jsem přijel pozdě a může už jen 0,5 hodinku (že prý přijde nějaký majitel bytu – spíše tipuju další norník). A cena? No 2k – takže už bez slevy. Prostě ojeb hned před dveřmi.

Pokusy prolomit ledy s jinak pohlednou holkou při vstupu do bytu nevychází (standardní témata na konverzaci z její strany promlčené a úsměv jsem zahlédl snad jednou – ale dost umělý). A už nastupuje ten pocit, že jsem špatně. Holka oblečená do prádla (jak jsme se domluvili před příjezdem) mne posílá s ručníkem do sprchy. Stále doufám, že po sprše bude jinak. Samozřejmě mě kasíruje ještě před (což o to, to mi nevadí tolik – umím chápat, že jsme také hovada, co nezaplatí nakonec apod.).

Přijdu do pokoje. Sedí na posteli a čeká. Vtipkovat jsem zkusil asi 3x a nic. Tak si říkám, snad to změní hlazení. Na to zjišťuju, že není oholená a na nohou drátěnka. Takové ticho, co tam bylo, jsem nezažil. Jen pololeží (spíše sedí) a nechává se hladit a očima brouzdá po pokoji. Dokonce jsem myslel, že udělám ještě otočku, ale řekl jsem si … no tak si alespoň vypusť páru za ty prachy.

Jestli prý chci orál? Na to říkám, že ano. Pohoní, nasadí pláštěnku a začíná. No oral jak od robota, absolutně žádný zážitek. Ale postavil se mi (to nebylo těžké), takže jupííí … ale bál jsem se fakt, že mi nehoupne! Nemám rád tyhle asexuální a nudné holky. Když kouří, pokouším se tlapkat na zadku, kozách apod. a to mi přišlo, že dokonce uhýbala. Jestli si dobře pamatuju, tak jsem si sáhl na kozu (jupííííí). Přestává mě to bavit, jdu se pokusit vyřešit mrdem. Říkám, lehni si tady na postel, ona že to nemá ráda ležet vedle cizího člověka. No říkám si zvláštní, ale budiž. Tak zkusíme alespoň něco jinak. Sundavám kalhotky, začínám něžně lízat. Myslím, že to umím a baví mě to … takže chvilku mám pocit, že jsme na dobré cestě. Lížu (celkem voňavá, ale dojem kazí drátěnka) a přitom se snažím rukama pomáhat na kozičkách jejímu vzrušení a pevně doufám, že ji to přivede do jiné nálady, aby i mě to bavilo. Omyl. Po pár minutách, když si všimnu, jak si ťapka prohlíží svoje nehty (nedovedu tuto situaci moc dobře popsat – ale prostě úplně mimo atmo, co bych čekal) říkám, ok … jdeme zasunout a uvidí se. Vytahuje lubrikant (nevím na co – vlhká byla dost myslím). Misionář, zezadu, z boku a když se nemůžu udělat (poznám, že to nepůjde), končím. Po celou dobu (v jakékoli poloze) holka fakt jak kdy ležela na pláži a přemýšlela, co si dá k večeři. Hrozný. K tomu upřený oči na svoje ruce a asi si plánovala novou manikůru. Nezapomenu ani na to, že stále čumí na telefon, jak jí někdo volá (naštěstí ho nedrží v ruce – ale tel na stole). Dokážu pochopit, že nemusí být dobře naladěná, ale tohle bylo hodně přes čáru. Jsem přesvědčený, že taková prostě je.

Dostávám otázku, jestli chci dohonit bez gumy. Tak neee asi – prostě už poslední možnost. Ležím, ona honí (strojově) a znovu přemýšlí, co asi tak udělá k večeři, snažím se maximálně soustředit a se zavřenýma očima se dostávám jinam (myslím, že jsem prcal zrovna svou bejvalku). Nejde to, tak navrhuji, ať mě dokouří. Že prej „v 1/2hodině je jen jedna guma“ a honí dál. Tak zase soustředění, sebezapření, skoro bych řekl trápení…..jupí, výstřik. Mám to za sebou (fakt takový pocit jsem měl – konečně můžu odejít). Hele nejsem nějaký pornoherec, ale základní atmosféru prostě potřebuju. Tohle bylo šílený.

Znova sprcha a zdrhám.

Závěrem. Nevyhazujte prachy, jakkoli tahle holka nejeví po telefonu, psaní a fotek žádné známky podezření. Bylo vidět, že je to její standardní přístup a ten je šílený.

Postava 7/10, Orál (s gumou) 2/10, Šuk 1/10, přístup -0,0001/10

Tak zdar a snad tímto ušetřím někomu cestu a zklamání. Opakovat nebudu zcela jistě nikdy. A pokusím se zážitek vytěsnit z hlavy.

 

 

 

 

 

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 listopadu, 2022 11:11

Ahoj.. Neni se cemu divit! Tohle je provarena Ellis https://www.agama-seznamka.cz/seznamka/11694514?MaxA=22&S=98&Ppg=100
co byla drive Ela a momentalne je Lia na sex.cz nq agame nebo miiaprague na amaterech. Obcas i v Plzni, ale prevazne Praha 5. Ja tady o ni psal recenzi, ale uz tady neni. Nerozumim tomu. Zakladal jsem si nick uplne stejne jako ty jen kvuli ni. Psat sem recenze a postrehy mi prijde pak uplne zbytecny, kdyz se to pak maze. Ale tahle holka je extrem.
Takze admine:
Ella a nyni Ellis 721225304
Lia a soucasne Miiaprague 736 795 085
Tohle je vse stejna kravka..

Admin
Famed Member
12 listopadu, 2022 14:05
Reply to  Ondra

Nemel hovna, nic se tady nemaze, pokud kliknes na tvoje jmeno tady v komentari tak se ti ukazou vsechny tve recenze.
Jestli chces mlit sracky tak padej na smetaky, tam te privitaj s otevrenou naruci … vyfakujou te po prvnim prispevku ty vytapeci zlatokopek

Last edited 1 rok před by admin
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx