Priváty v Praze

Ela, Ela Privat Praha

https://tapky.info/?3788,ela-ela-smichov-privat-736-795-085-736795085, 737 091 343, 736 795 085

Dříve Ela – Ela Smichov privat, tadyty první dvě recky co jdou hned za sebou jsem nějak přehlídl, prostě jsem naslepo přišel do ulice nedaleko Strahovského tunelu
a přemýšlím, tady už jsem byl, pod hlavičkou kosmetického studia tady fungovalo dřív několik holek, poslední dobou jsem tady žádný inzerát nezaznamenal, ani nevím kdo je ta druhá holka co tam je asi s ní.
Xicht mi přišel povědomej, ale nevzpomněl jsem si, mně neznámý kolega zde píše že působila v ulici Pivovarská a Opletalova, pokyvuju nad jeho znalostmi, to mi ale nic neříká, tam jsem nebyl.

Čumim kolik recenzí mezitím přibylo, tady je asi vše jasné. Kolega zde píše „pevná prsa č. 4 jsou fakt skvostná, tak jak už to některé 19ti leté holky mají“ ale 19 jí teda určitě není, řekl bych minimálně 21-22, a prsa nevím jestli čtyrky, ale solidní poctivé trojky jsou to určitě. Vlasy jsou blond možná až moc, nějaké jednobarevné kérky různě po těle, je to vidět na fotkách, které bych snad i označil za pravé, nebýt ty kozy podezřele velké. Jinak 170 cm i 57 kilo lze asi věřit, líbí se mi, z koz mi dobře stojí, orál stačí fakt hodně krátký a šuk v základní poloze uspokojivý, s dobrým výhledem. V inzerci se dočteme něco jako aktivní, divoká, hravá, je fakt že neprojevila žádné nálady ale vlastně mě to u takovéhle holky ani nezajímá, zaujalo mě že kolega tady psal „Higiena na hraně“ – to bych neřekl, za mě byla vyvoněná a nalíčená, prostě barbína, podobná té co byla o pár ulic výš v manhattanu. Ta však aspoň nabízela rychlovku za 1 000, tahle pokud nevydrží ani půlhodinu tak by bylo dobrý kdyby jí taky začala nabízet. Snahu vyhodit mě dřív jsem taky zaznamenal, nepustil jsem jí hned, ale jsem rád že jsem jí nevzal na hodinu. Vsadil bych se teda že mi řekla dvojku za hodinu, zpětně jsem rád že jsem jí víc než 1500 nedal. 2500 za hodinu, což zjevně nyní chce, je fakt mimo, to odmítám, zvlášť pokud se s časem zhoršuje. Možná jsem měl štěstí že jsem u ní byl relativně na začátku, některý ženy zrajou jako víno, tahle spíš zkysne a bude horší a horší. Kombinace submisivity, mladého těla, velkých hezkých přírodních prsou a blond vlasů to je něco co snad nemusím dlouho vysvětlovat, to se taky nevidí každý den, to jsem byl spokojen i když na dobrý smajlík to není. Nicméně varuju všechny a nedoporučuju.

klarka-inz-glam-plzenska-Ela-737091343-0.jpg klarka-inz-glam-plzenska-Ela-736795085-1.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
18 března, 2022 20:11

Tak to jste všichni dopadli ještě dobře.Já vůl si recenze nepřečetl dříve.Byl jsem tam 16 .3.Domluva na 18 hod.V 18.05 v puštěn.V předsíni zujse,pujdeme tamle do pokoje,dej mě peníze,tamle máš ručník,tamle je sprcha,Kam jsem se skoro nevešel.cca po 7 min.jsem přišel na pokoj,kde seděla.Chceš masaž,tak jo cca asi 10 min.a kdybych nechtěl napít tak masíruje až do konce času a to mě dala obyč vodu.Pak začala kouřit,fakt ale dobře.Pak jse šel na lízačku,má ji fakt super a lehce vzdychala,po lízačce přišlo na misio a vystřik do pláštěnky.Pak odešla do sprchy a byla tam tak 5 min.Pak přišla a já byl připravenej na koně a ono nic,že má jednu gumu ,že sex je jednou za hodinu.No prostě hnus fialovej.Že mě teda vyhoní,že máme tak 10 min.A už vubec nic.Vypadl jsem v 18 52.Vojeb jako prase.Komunikace žádná,musíš ji nutit a i to jde těžko
Prostě se vyvarujte.S pozfravem St.

19 března, 2022 01:05
Reply to  stanley.hcpce

Mám naprosto stejnou zkušenost. Nedoporučuji!

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx