Priváty v Praze

Patricie

Leta chodim do PE privatu a tohle proste musim napsat.

Volam o navstevu, potvrzena Patricie. Jak vzdy ok objednani a jistota volne holky.

Prijdu na misto, volam, jj pockej Patricie za chvilicku prijde, jenom vyhodime pana.

Vyhodili pana, ktery mimochodem cekal vedle mne dal a nikdo neotvira. Jdu volat a koukam zprava, ze Patricie chce koncit driv a ze mne rusi. Poslana jiz pred telefonatem. Kdo ma cas koukat po ceste na tel, jestli mi neco nepisou? A jeste imessage, ktery posilaji na buhvi kolik zarizeni nornika.

Rikam si, vzdyt jsem pote volal a vse stejne bylo ok. Volam. Nezvedaji. Fakt ubohe nezvedat mobil zakaznika. Pote zprava, ze nastal chaos a ze smula. No volam dal, at se to vyjasni atd. Nezvedaji. Rikam si neodjedu.

Pote zase vyhazuji nornika a rikam slecne at mi zvednou mobil. Po x minutach konecne zvedli. Ze Patricie nemuze a blabla bla. Chci nahradu, neni. Pry jsem mel cist sms predtim nez jsem prisel. No nevim, x let chodim a nikdy jsem sms cist nemusel a vzdy co se potvrdilo platilo. A nechapu proc nezavolali a neresilo se co dal atd.

Nic, timto prohlasuji, ze u Milose se jiz nikdy v zadnem private neobjevim. Delat ze zakazniku debily neni ok. Sedel jsem tam jeste min pul hodky v aute, zadna Patricie nekoncila a tapetovali na agame s Patricii par minut po mne dal a na jejich strance furt dostupna i s puvodnim kalendarem. Zrejme i druhy kolega dopadl podobne co tam nasranej furt neco psal.

Pokud si nechcete zkazit naladu, zabit 2h uplne zbytecne naprazdno, tak se privatescort a dalsim detasovanym pracovistim tohto majitele vyhnete. Kvalita sla tady jiz davneji postupne dolu a tohle je konec.

4.5 8 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 prosince, 2021 22:32

Mohu potvrdit. Uplne stejny ojeb, rezervoval jsem cca 5 hodin pred navstevou a pul hodiny predtim mi dosla zprava ze slecna neni a ze by byla jedina jina. Nastesti jsem jeste nebyl na ceste takze jsem jim napsal, ze nemam zajem.

31 prosince, 2021 07:02

Btw. miloš je sex no.1 (razdvatrojka), ne PE.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx