Priváty v Praze

Amelie – Top Privat

Amelie si pro mě přichází v černém župánku, je to celkem pohledná a velice drobná dívka. Tímto bohužel všechna pozitiva končí a moji zkušenost bych zhodnotil jako naprostou katastrofu, která mi v žaludku bude ležet ještě hodně dlouho.

Už od začátku Amelie působila dost stroze a nepříjemně, ale jelikož se považuji za výřečného sympaťáka, tak jsem si řekl, že to lehce zlomím = OMYL! Hned při rozbalování jsem dostal přísný zákaz šahat na prsa, prý je jí to nepříjemné. Orál byla mizérie, do pusy ho pořádně ani nevzala a po většinu doby jen nějak divně třela žaludem o její rty. Nejhorší se všeho byl samotný sex, ač se to může zdát při jejím povolání jako neuvěřitelné, tak ta holka do sebe nenechá skoro zasunout, všechno je jí nepříjemné a tváří se u toho naprosto znechuceně. Začali jsme misionářem, kdy mi ho objala rukou, abych do ní zasouval přes její dlaň a nešel moc hluboko, prý to hlouběji nemá ráda, a to nehledě na velikost. Zkusili jsme ještě lžičku, kdy mi řekla, že ho tam zasune ona sama a opakovaně si ho zavedla jen mezi stehna v domnění, že to asi nepoznám nebo co. Asi nemusím zmiňovat, že atmosféra byla na bodu mrazu a pokračovat nedávalo smysl.

Tuto recenzi píšu spíše jako upozornění. Ještě bych dodal, že nejsem vzhledově nejsem žádnej nechutnej týpek, objektivně vzato by za sex měla zaplatit spíše ona mně.

https://tapky.info/?3783,amelie-top-privat-774-173-618-774173618

5 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx