Erotické masáže Praha

Jenifer Candy shop

Po delší době jsem zašel na masáž a vybral si slečni Jenifer z Candy shop. Pohodová domluva s operátorkou, do podniku jsem přišel o chvilku dříve, ale slečna na mě již čekala. Uvítala mě ustrojená jako orientální tanečnice, což bylo docela zábavné. Jdeme prý do největšího pokoje a pokoj je teda nádherný, to musím uznat. Po vstupu na pokoj mě poprosila o pomoc s rozvázáním mašliček na zádech a nabídla společnou sprchu. Jenifer je dost vysoká a opravdu hezká mladá holka, tady jsem si od začátku jistý, že jsem neudělal chybu. Má pěkný zadek a prsa akorát do ruky. Po celé těle je důkladně vydepilovaná. Mám pocit, že se musela celá oholit 10 minut před mojí návštěvou😂 na začatku se mě zeptala, kolik chci udělání. Vybíram si jedno, mám rád oddalování.

Masáž začíná trochu netradičně, protože si sedá a já mám dát hlavu do jejího klína. Začatek je velmi sexy, jelikož mě masíruje od hlavy dolú a já mám svoji hlavu mezi jejími stehny. Masáž je z počatku velmi jemná, ale poté začne přitvrzovat a používá celé své krásné tělo. Nejvíc si samozřejmě užívám, když mě masíruje prsy a zadečkem. I toho mi rukou šmátralkou šahá mezi nohy. Občas mě kousne do ucha, nebo dá pusu na krk nebo na tvář.

Po chvilce se otáčím na záda a těším se, co se bude dít. Lehá si mi hlavou na prsa a začíma lehká masturbace a u toho mě pusinkuje. Připadám si jako s milenkou. Poté opět zapojí celé své tělo a užívám si pohledu na její postavu. Opět používá prsa, zadeček, kolena, stehna. Neustále se o něho otírá a drží v pozoru. Vrchol ale přichází až ke konci, kdy si sednete mezi mé nohy a začne ho dráždit. Nikdy jsem nezažil takovou hru se žaludem, kde používá své nehty. Opravdu jsem u vytržení. Prosím ji o oddalování, že chci ukončit až v kleče ve sprše. Toto oddalování trvá asi 10 minut a přesouváme se do sprchy. Nejdříve mě masturbuje ve stoje a nakonec si kleká a vyhoní mě, jak kdyby nemělo být zítra. Naprostá fantazie. Nakonec se vzájemně umyjeme a dáme si společne na pokoji vodu.

Jenifer je krásná mladá holka. Umí výborně česky, takže v komunikaci žádný problém není. Oceňuji u ní masáž celým tělem a především práci s penisem.

Body2body

60 minut

2000

🙂 doporučení ano

https://www.tapky.info/?5169,jenifer-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

1000009864-0.jpg 1000009865-1.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx