Priváty v Praze

Laura

Pozitivní krátká recenze mně vybičovala k probuzení z recenzní hybernace, způsobenou max vytížením a nutným prioritizování jak naložit s volným časem.

Setkání proběhlo v Praze před delší dobou, dlouho se nám nedařilo to časově sladit, o to víc jsem byl nažhaven díky chválozpěvům v reckách a o to víc zklamán.

Vzhledově je to opravdu pěkná čtyřicítka (ano, to je dnes většina sólistek na privátech blízko tomuto věku a ani mně tak nebaví to, kolik let píšou že jim je, spíš jako to, jak špatně to recenzenti odhadují).

První dojem udělala dobrý, ale už od prvních vět bylo znát, že ikdyž se vidíme poprvé v životě, snaží se uměle šroubovaně protahovat konverzaci, v momentě kdy se vidíte poprvé v životě z toho čučí účelovost. Tělo má pevný, vysportovaný, prakticky bez gramu tuku, jen svaly, to není uplně můj šálek, někdo to považuje za vzor dokonalosti, já spíš za syndrom narcistní snahy o superdokonalost.

Šuk naprosto nudný strojový. Víc a víc na mně dělala dojem vyhořelýho přemrdanýho robota, co prostě chodí do fachy pro prachy.  Hrůza v jejích očích, že budu chtít jěště jedno číslo. Utrpení.

Jestli je tohle suprhodnocená hvězda, je to smutné.

Víc to nemá cenu rozmazávat.

Hodnocení: propadák

admin edit: https://www.tapky.info/?2820,laura-laura-privat-704-216-529-704216529

laura_018.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx