Priváty v Praze

Karolína – Masaze domecek

Dívka – podnik

Karolína   –   Domeček – Na Bohdalci 16,     603 387 410

Vzhled dívky

Věk tak okolo 36 let, výška 160cm, prsa 0, štíhlá, drobná, více tetování, piersing (i na jazyku).

Text recenze

Domluva běžným telefonickým hovorem bez problémů. Rád bych zmínil tu výhodu, že při objednávání je možné nechat předat telefon konkrétní slečně a domluvit se přímo s ní, tedy pokud zrovna nemá klienta. U polohy privátu mi celkem vyhovuje, že je to trochu zastrčený domek ve vilové části celkově klidného kopce Bohdalce, ačkoliv vzít to po svých by trochu námahy asi dalo. Dorazil jsem tak 5 min před a telefonem hlásím příchod.

Zazvoním na zvonek branky a přijde mi otevřít jiná dívka s tím, že jsem dorazil trochu dřív, tudíž Karolína ještě není připravena. Na tu chvilku mi nabízí společně s nápojem i příjemné posezení s ostatními dívkami, jak zde bývá zvykem. Nicméně letmý pohled mě moc nepotěšil, protože osazenstvo se v posledním roce dost změnilo a postrádal jsem zde hned několik z minulosti známých slečen. Navíc zbývající dnes přítomné, které jsem znal již z minula, k těm mým nejoblíbenějším zrovna nepatřily. Asi za 2 minuty je Karolína zde a vede mě do 1. patra. Trochu nevýhodou je, že koupelny nejsou spojeny s přilehlými pokoji a je třeba chodit přes chodbičku, ale jinak prostředí je vcelku příjemné. Na pokoji následuje domluva služeb, předání peněz (bráno bez příplatků) a odchod do sprchy.

Po návratu již Karolína čeká ve spodním prádle v posteli na břiše a natřásá svým malým, ale velmi hezky tvarovaným zadečkem. Rozbalím dáreček a trochu pomazlíme. Líbání za příplatek jsem nebral, ale možná by to stálo za úvahu. Tváří se trochu šibalsky jako kočka, která umí vytáhnout drápky. Pak přejde na orál s gumou (nabízela i bez) a musím napsat že patřil mezi ty lepší s dostatečným podtlakem (tak 8/10). Následně se zajímavě přeorientuje, tak abych také mohl ochutnat její mušličku (69 z boku). Přiznávám, že ten den jsem byl poněkud ochablejší a její další pokyn, pokud chci akci, byl, že musím dle jejích instrukcí nahoru nebo zezadu, abych se do ní vůbec dostal. Nejsem si jistý, jestli se jí spíše na koníčka nechtělo, protože s podobnou situací si znalejší dámy poradit umí. Na druhou stranu musím uznat, že byla opravdu hodně úzká a byl jsem hotov dost rychle (v 1 poloze na misio). Po akci celkem fajn pokec (má ráda psi a kočky).

Říkám si, že by to tentokrát chtělo nějaké resumé. Co ale napsat? No, byla to drobnější ženská, která v minulosti jistě mohla platit za lolitku, ale nyní už regulérně patří mezi Milf. Přístup má zatím celkem fajn a technicky provedeno velmi dobře. Skoro se mi chce napsat, že s někým, kde by přeskočila jiskra, by možná uměla i dokonalou sexuální smršť, ale z mého pohledu kdy já něco takového očekávat už moc nemohu, tam byla cítit určitá únava z delší aktivní služby (možná počátek jistého vyhoření) a pokud se jí něco nezdá, umí to dát dost razantně najevo i výrazně na úkor atmosféry, což není nejlepší.

Služby

Klasický sex, 69

30 minut

1500kč

Hodnocení

Stále ještě mladší holka s dobrým technickým provedením a slušným přístupem, ale jinak celkově takový průměr, který by v tomto oboru měl být povinným standardem. Pokud jde o opakování či doporučení tak i v dnešní bídné době jsou lepší možnosti.

https://www.tapky.info/?5289,karolina-masaze-domecek-603-387-410-603387410

Karolina.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx