Erotické masáže Praha

Bara – Imperium Massage

Na pražské masážní scéně cca před 3 týdny přibyl nový salón, který mírně zpromoval admin slevou pro říjen (300 Kč). Využil jsem tedy situace a vydal se za Bárou.

Objednání

Aktuálně nemají web, je tedy nutné podmínky a nabídku služeb z nich tahat po SMS, což je trochu zdlouhavější. 

Masérky jsou vystaveny na Ťapkách, jsou dohromady 3. Bohužel Mia je spíše negativně hodnocená z předchozích salonu, což nevrhá na nový podnik úplně nejlepší světlo.

Rozhodl jsem se tedy pro Báru, fotky a míry mi přišli sympatické.

SMS komunikace byla milá s docela dobrou češtinou, odpovědi rychlé. Nebyl problém ani se před příchodem domluvit na dorazení dříve.

Příchod

V pořádku nalezeno, v SMS byla fotka dveří, celkem klidná ulice s minimem lidí pro stydlíny. 🙂 Uvítala mě “recepční” (také masérka co vím), která si potvrdila službu, slevu a rovnou mě zkasírovala (za mě škoda, mám raději platbu až po akci, ale chápu).

Místo, masérka a průběh služby

Hezký, tmavý interiér, nově zrekonstruováno. Na pokoji celkem prostorná sprcha a umyvadlo (teplá voda ihned), futon na zemi a za mě chválím polštář. Naopak co bude některým klientům chybět jsou zrcadla. Na hudbě a světle se lze domluvit. Vše čistě, nikde mokro.

Bára je krásná mladá ukrajinská žena menší postavy s proporcemi akorát, prsa bych ale spíše určil 2-3, než přímo 3, ale hezké. Hezká v obličeji i obecně. Přivítá mě polibky, pořád se ujišťuje zda je vše v pořádku. Jak říká, jde jí o pohodlí a spokojenost klienta.

Začneme společnou sprchou, kdy se tulí a mírně zlobí.

Poté přesun na futon, masáž zad umí tvrdší, má prý nějaké kurzy za sebou, je to celkem znát že to není jen hlazení. Obecně i přes mírnou jazykovou bariéru si pořád mile povídáme.

Co mě mírně zklamalo byl NEnahřátý olej, ale do příště to spraví, doufám. 😉

Po otočce mi dává volně prsa k dispozici k polaskání, poplácám po zadečku a začne pomalu směřovat k tomu, co je ten večer hlavní.. .)

Jelikož jsme si zaplatil PussyCat, samozřejmě jsem si mohl hezky sahat, dělat rukou lehce ale poté i 69 pěkně vylízat i jazýčkem dovnitř, to se jí moc líbilo a nechala jak dlouho jsem chtěl.

Dokončili mě tak že seděla, lízal jsem jí micku a u toho mě honila. Veliká paráda, takovou polohu jsem ještě nezkoušel, vydychoval jsem ještě pár minut.

Poté ještě poležení, mazlení, hlazení, pokec o všem možném. Ano, je z východu (jasně, vím že víte odkud 😀), ale češtinou se snaží. Následná sprcha spíše už jen očistná, nabídnuta voda.

Rozloučení bylo mírně nestandartní, protože jsme spolu vycházeli a pak najednou nebyla a vyvedla mě recepční, ale nevadilo, jen tam chyběl ten final touch. 🙂

Závěr

Za mě hezký nový podnik se (v dnešní době) celkem standardními cenami, ale troufám si říct že s Bárou dostanete to, co si zaplatíte. Bude si vás hýčkat a splní vám vše, co je v mezích. Odejdete s příjemnou náladou a pocitem, že sem se ještě aspoň jednou vrátím. 🙂

 

Hodnocení

Typ masáže: 60 min, PussyCat

Kompletní cena: 2400 Kč (sleva included)

Odkaz na masérku: https://www.tapky.info/?5284,bara-imperium-massage-722-543-759-722543759

 

Buďte na masérky gentlemani, ale nenechte se o*ebat. 🍷

bara_038.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx