Erotické masáže Praha

Monika – Sweet Peach

Moje první návštěva Sweet Peach. Rozvrh na webu nemají, objednával jsem víkend předem na středu, čas jsem si mohl vybrat. Vypadalo to, že na daný den ještě Monika nic naplánováno neměla.

Mají samostatný vchod z Korunovační, za ním jsou schody do sklepa, kde jsou pokoje a vše ostatní. Otevřela mi nějaká jiná slečna, ptala se, jakou masáž, řekl jsem body to body, ale slečna mi doporučovala Peach V.I.P., která je o 1300 Kč dražší a zahrnuje prý i společnou sprchu a možnost se masérky dotýkat kdekoli. Mimochodem na svém webu píší (potvrdil jsem ji to až zpětně), že je společčná sprcha s masérkou vždy v ceně, mimo oblečené masáže. Setrval jsem na svém, což byla možná chyba…

Byly nějaké zmatky s mojí rezervaci, asi si ji nenapsali, chvíli jsem i pochyboval, jestli tam Monika vůbec je. Dokonce jsem uvažoval, že se na to vykašlu a zase půjdu. Ale Monika tam naštěstí byla, odvedla mě na pokoj, ukázala mi ručník, vybrala peníze, sleva 200 Kč na ťapky bez problému. Do sprchy mě poslala samotného, to jsem doteď nezažil. Ale co, po debatě nahoře jsem to už čekal. Bavili jsme se rusky, holky se mezi sebou taky bavily rusky. A vykala mi, tak jsem se jí taky snažil vykat. Takže češtinu neposoudím. Jinak je to Ukrajinka.

Sprcha byla na pokoji, taky tam byla řada SM hraček. A ten stůl s dírou uprostřed. Bylo tam i zrcadlo, ale dost tma. Povlečení i ručník normálně textilní, na webu píšou něco o jednorázovém, tak to naštěstí ne. Monika někam odběhla, ale než jsem se osprchoval, byla zpátky už zabalená v ručníku. Ten si ale rychle sundala, takže byla nahá. Krásná prsa, hubeńoučká postava, výrazné kérky pod krkem a na noze, piercing v pupíku. Mně to neva, ale někomu jinému… Obličej fajn, celkově moc pěkná holka.

Začátek klasicky na břiše, zpočátku masírovala rukama, dost používala lokty a fakt se nebála do toho opřít. Pak nějaké B2B prsama, bylo to fajn. Hudbu pouštěla z mobilu napřímo bez reproduktorů, nic moc.

Pocitově celkem brzo otočka, pak opět ruční masáž nohou, rukou a tak, občas si prohrála s pérem, nehtama jezdila po koulích, pak zase B2B prsama. Na prsa jsem si sáhl, samozřejmě, ale říkala něco ve smyslu, že si na ně mám sáhnout jen občas … a to jsem nebyl nijak vlezlý či hrubý ani ji neomezoval v pohybu. Moc nechápu… Na kundičku jsem si vůbec nesáhl, nedostal jsem příležitost. Poloha 69 se nekonala, ani jiné odvážnější polohy.

Ještě trocha ruční masáže, pak B2B a pak mě prostě vyhonila rukou, žádné oddalování, přerušování či pod. Po masáži po mně ještě jezdila nehtama a trochu jsme si povídali. Pak mě poslala zase samotného do sprchy, návrh na společnou odmítla.

Shrnutí: krásná a milá holka, ale podnik má divná pravidla, kterými se klienty snaží dohnat ke koupi drahé VIP masáže. Celkově zklamání, ale může za to nastavení podniku, ne Monika, takže dávám vysmátého smajlíka. Ale do tohohle podniku se už asi nevrátím, jedině tak s voucherem ze soutěže…

Masáž „Body to body“, 60 min, 1700 Kč díky slevě „ťapky“ (jinak 1900 Kč)
https://tapky.info/?5277,monika-sweet-peach-774-400-796-774400796-eroticka-maserka

16_monika_sweet_peach.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx