Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Kristýna – Candyshop

Já recenze bězně nepíšu. Vlastně napsal jsem jen jednu a to negativní. A těch x pozitivních zážitků s mými oblíbeňkyněmi: Lolou, Alinou, Lisou jsem se nechal pro sebe. Ale ty negativní mně vždy tak naštvou.

Dnes 25.10. Jsem navštívil můj domovský salón Candy Shop. Slečnu Kristýnu, pobočka Šumavská.

Důležité pro můj zážitek je dát vědět, že jsem se přímo při objednávání ptal na slečnu, jež nabízí líbání.

Příchází slečna. Hubená, vysoká, vzhled je vždy subjektivní, ale na první dobrou mě překvapil piercing mezi obočím a v puse před řezáky. No nic, jdu dál. Sprcha, kde se snažím rozproudit atmosféru líbáním. Uhýbá jednou, dvakrát. (Pravý opak Mii, nebo Loly), tak se jí přímo zeptám. Tvrdí, že nenabízí. (Ok, sympatie nemusí proběhnout. Ještě pohoda.)

Masáž je taková… k smíchu. Žadné rafinované hlazení koulí. Erotika velmi zlehka. Ale ani jako masáž nedobré.

Po 10min otočka. Rekord napříč salóny ve známém vesmíru. (Měl jsem zaplaceno hodinu a slečna ví, že chci na konci). 5min hlazení a následný přímý, mechanický útok v pozici 69. Do dalších 5min je dobojováno. Jsem odesílám do sprchy umýt si ruce (wtf?). To beru jako záminku odejít. Netuším, co bych tam dělal dalších 40min. 33 minut door to door. Recepční se ptá, zda vše ok, zamumlám, že ne a odcházím. (Je mi žinantní kritizovat masérku, když vím, že je za rohem). Suma sumárum za Kristýnou ne. Dejte si Lolu, ta je boží, Miu, Alinu, Lisu. Vlastně asi kohokoliv jiného. Tohle je velký omyl.

 

Masáž asi B2B – ale nenabídla žádnou, takže těžko říci
60min

2000

https://www.tapky.info/?5206,kristina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

🙁 Hrozná, hrozná a hrozná.

0 0 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
25 října, 2024 20:06

Prozatim hazim sem … Skoda ze jako typickej cechacek napises jen negativni recenzi a pochvalit nedokazes. Takhle uplne nevim jestli ti to verit ci ne …

25 října, 2024 22:26
Reply to  Candyshoplover

Ty nejsi žádnej Candyshoplover ty jsi hater! Tohle si Kris rozhodně nezaslouží! Fakt debilní recka. Zaslouží si to bejt ve splaškách!!!!

25 října, 2024 22:28
Reply to  admin

Yup, byl jsem za Kris a úplně opačnej pohled + když neni člověk s prominutím debil a umí komunikovat, tak si to může i užít…viz já 😉

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx