Erotické masáže Praha

Kristina – Candyshop

To si takhle jednou na odpoledne řikám, že bych zas mohl vyzkoušet nějakou tu novinku v Cukrárně. Jelikož jsem měl zato, že Mia bude v ten den kdy jsem potřeboval, nicméně bohužel jsem se trochu překoukl. Nevadí. Tak jsem si řekl, že to asi už nevyjde, ale paní operátorka/operátor, mi nabídl Kristinu. A když jsem se zeptal, jaká je, tak mi odpověděli, že jako Mary.

 

Tak jsem nelenil a hnedka se zkusil zeptat, jestli v ten samý den, bude k mání a hle, ona byla. Tak jsem pořešil na jak dlouho a mohlo se vyrážet.

 

Vždycky moc rád zvonim v Maislovce, protože vim že za dveřma bude krásný teplo a moc moc příjemně:)

 

Přišel jsem na bar a hnedka jsem viděl mojí moc oblíbenou barmanku. A kdo se tam hnedka neukázal…no jasně, že Meliska, a tak jsme hnedka pokecali, objali se a Melis si připravovala olej na baru.

 

Za minutku přišla vysoká slečna. Představila se, jako Kristina a šlo se do pokoje.

Úvodní sprcha byla moc fajn. Taková seznamovací a protože Cukrárna, tak hnedka se zeptala jestli jedno nebo dvě kola. Byl jsem celkem šťastnej a mentálně v pohodě, tak jsem si řekl o dvě. Takže sprcha + první kolo za náma.

Musim říct, že Kristina je mnohem víc ukecanější než jsem já, haha. Takže vlastně mi to přišlo na jednu stranu bezvadný, na druhou stranu, trochu náročnější. Ale nebojte se. Kristina je podle mě velmi učenlivá a vzhledem k tomu, že jsem zjistil, že je tam zatím 2 měsíce, tak neni to s ní zas tak hrozný. Je vyšší a velmi živá.

 

Při prvních dotecích se to nezdálo nějak špatný. Přišlo mi, že Kristinka má už pár masáží za sebou. Já si tak řikal, že to zkusim a dám teda delší dobu, ať si masáž pořádně užiju. Sice teda Kristina neni taková, že by se s ní nedslo úplně popovídat, nicméně zase na druhou stranu, mi dokonce pochválila můj anglickej akcent (navzdory mé autistické řeči), tak mě to potěšilo.

Hodně vyzvídala, zároveň mě fakt moc hezky masírovala. Jak řikám, skills tam už nějaký jsou. Jen to chce trochu jinou pozornost a zlepšení…k tomu ale později.

 

Co se týká masáže na břiše, přišlo mi to docela fajn a zajímavý, ale jak hodně mluví, tak to bylo spíš možná fakt tim, že se se mnou cejtila šťastná a bavilo jí to. Sem tam nějaký ten polibek, sem tam zavzdychání, musel jsem jí navádět, kde se mi to líbí a jak mě má hladit. Co se týká spojení rukou, tak na tohle moc slečna neni. Respektive takovýto, že slečna je na vás a proplétáte si ruce, to úplně ne. Nevadí. Nicméně další poznámka. Když jsem byl na břiše, tak co si tak vybavuju, tak mě sem tam škrábla nějakým prstýnkem či co. Nebylo mi to nijak příjemný. Ale zase to moc nebolelo a nijak to nerušilo to.

 

Pak teda po pár minutách otočka a hle, máme ještě dost času. Tak se hnedka ptá, jestli si přeju 69tku, tak, že neni problém a že se otočí. Tak jsem teda řekl, že jo. Takže 69tka. Pak hnedka zpátky a že jak si má dál lehnout (jen podotýkám, že celá konverzace probíhala v angličtině). Tak si lehla proti mě a hnedka jela rychlou ruční práci. V tomhle to bylo takový, že jsem si při druhym kole tohle musel sám ošéfovat. ALE tímhle ještě to nekončí. Pak teda si lehla ke mě z druhý strany a moc to stále nešlo. Pořád nám zbejvalo nějakejch 38 minut. Ooof; tak jsem Kristine poprosil, aby mi chvilku masírovala nohy. Po chvilce, že mi teda namasíruje i ruce. … taky moje přání. A když teda jsme měli pořád hodně času, tak jsem se zase otočil a lehl si na břicho. Tam už to bylo podle mě, malinko uváženější a jistější, mi přišlo. Když pak jsem se po chvilce otočil a chtěl jsem pomoct já, tak mi Kristina sdělila, že si mám po tom co jsem si dělal sám dobře, umejt ruce (ehm, tohle mi přišlo dost divný, ale budiž) nebylo to nic hroznýho. Udělali jsme to celkem rychle. Zpátky teda na postel…a šlo se na to zmiňovaný druhý kolo. Vyzkoušeli jsme zase několik pozic, včetně 69tky, různě si ke mě lehala, tiskla se. Tak jsem si řekl, že proč ne. Fakt se holka snažila. Zkoušeli jsme i různý doteky a docela to pomáhalo, sem tam se fakt silně líbali, pak teda zas rychle začala honit. Nó, tak to jsem se už ozval i já. A přišlo mi to trochu nuda. Takže holka dostala velkou radu, že by bylo fajn, kdyby trochu zbrdila a změnila úchop. Tak Kristina poslechla, a trochu se prdelka zklidnila. Najednou zase rychle…a opět jsem musel dirigovat a upravovat její tempo. Fakt zkoušela různý polohy ale zase po chvilce to nevydržela a zas honem honem, tak jsem jí zase musel upozornit a pomoct s radou, že takhle rychle né a že prosim pomalu a pak rychleji. To už si holka trochu zapamatovala a sama si to říkala přitom nahlas. Teda samozřejmě jenom tak potichu. Ale kupodivu to zabralo. Nakonec teda druhý číslo úspěšně za náma a šlo se do druhý sprchy, kde jsem si ještě pošteloval teplotu vody a Kristina mi dala studenější, teda jakože teplou ale né dostatečně na smytí oleje. A že si fakt Kristin dala záležet na celkovym umytí…pořádně mě celýho umyla a mohli jsme pořešit finance.

 

Taková zajímavá poznámka na závěr: Kristina mě poprosila abych jí zapnul takový jakoby látkový obojek nebo co že to je za součást Halloween oblečků. A tak jsem musel vysvětlovat, že mě zapínání malejch věcí dělá problém a že mám na tohle netrpělivost (spojený s mým ADHD), a tak jsem hnedka řekl důrazněji, že tohle bohužel jí nemůžu pomoct ale že to zvládne sama. Ona zase chtěla pomoct a já už chytal malinko paniku z tohodle a požádal jsem jí, aby si to zapla sama, že mi na tom záleží a nerad bych to měl jinak….ach ty autismy, nóóm.

 

Pak už teda rozlučka na baru, polibek, pusinka, objetí a šup směr večerní centrum Prahy.

Sečteno podtrženo, když to srovnám s Melis, tak Melisa je skvělá a je s ní sranda. Kristina je taky sexy a zábavná, ale něco mi tam ještě k tomu malinko chybí. Nicméně mě hnedka napadlo, že když si dám příště třeba Mary a Kristinu nebo třeba i Karolinu a Kristinu, tak by to nemuselo bejt zas tak špatný a mohla by se holka zas něco přiučit.

Doporučení: Ano

Opakovat: s odstupem času ano

 

 

 

 

Body to body

90 minut

2800,- (+ extras)

 

 

https://www.tapky.info/?5206,kristina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

Hodnocení celé masáže: 🙂 (super, skvělá)

kristina-2-1.jpg kristina-4-0.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx