Erotické masáže Praha

Sandy – Candy Shop Massage

Delší dobu jsem zvažoval návštěvu Sandy z Candy. A jednoho dne, kdy jsem se rozhodl zrelaxovat, tak byla v rozvrhu a já se konečně rozhodl. Objednání u operátora i příchod k recepční na pobočce Maiselova jako obvykle naprosto v pohodě.

U baru mě vítá Sandy podáním ruky a pusou na tvář. Má takový plachý kukuč. Je to milá, hezká a štíhlá dívka. Obepínající černé šaty zvýrazňují její ženské křivky. Konverzovat chce raději v Aj.

Po příchodu na pokoj mě obejme a ptá se mě jakou chci masáž. Já mám chuť na kontaktní tedy B2B. Sprcha se Sandy je příjemná, ale zažil jsem již žhavější. Dokáže se přitulit a jeden druhému prozkoumáváme poklady a omýváme se.
Na futonu po ulehnutí na břicho mě Sandy začala masírovat rukama od nohou až po krk. Moc síly do toho nedává, takže pro mě tato část nic moc. Líbilo se mi jen, když mi z každé strany sedla nad ruku a já mohl hladit její mušličku. B2B  prováděla nejprve ňadry, pak zadečkem a končila stehny – těmi tlačila mnohem více než rukama. Měl jsem zavřené oči, takže část na břichu bylo bez koukání do zrcadla. Po otočce jsem samozřejmě měl oči již otevřené, aby mi nic neuniklo. Sandy klouže svým hrudníkem od břicha směrem nahoru a každé druhé sklouznutí končí jemným polibkem na krk, nebo tvář. Masíruje i zadečkem, kdy se klouže s roztaženýma nohama směrem k mému hrudníku a já mám její poklad v dostatečné vzdálenosti, takže jsem si užil i vizuálně. Proběhlo i  obrácené B2B a poloha 69. Závěr probíhal oboustranným uspokojováním, i když má Sandy velmi jemný úchop, tak do cíle mne dostala.
Času již mnoho nebylo, takže závěrečná sprcha proběhla opravdu jen v omývacím duchu. Rychlé ustrojení, platba a rozloučení pusou na tvář.
Závěr: Sandy je milá a příjemná dívka a taky masáž byla příjemném a klidném duchu. Určitě mohu doporučit. Já opakovat možná budu, ale po delší době.
Druh masáže: B2B
Délka masáže: 60 min
Cena: 2.000
Hodnocení: (Dobrá)

sandy-6-1.webp sandy-5-0.webp

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx