Erotické masáže Praha

Monika – Sweet Peach

Minulý týden jsem dostal opět chuť na pořádnou masáž a trochu zrelaxovat. Rozhodl jsem se navštívit podnik Sweet Peach, kde jsem mohl využít slevu 200 Kč přes kód tapky.

Objednávám se klasicky přes whatsapp, kde mi operátorka nabídla Moniku, která měla zrovna volno. Po potvrzení dostávám adresu a instrukce, kde se podnik nachází a na jaký zvonek zazvonit.

Po zazvonění mi přijde otevřít nádherné stvoření, polibek na přivítanou a já potvrzuji masáž Sweet kiss na hodinu se slevou 200 Kč. Předávám ji peníze a Monika mě odvádí do podzemí na pokoj. Domluva česky s ní nic moc , ale snad se brzy naučí.  Sprcha je hned na pokoji, kam odcházím sám. Během sprchování za mnou přišla Monika zahalená do ručníku a vyzvala mě, abych ji ho sundal. Její postava je super, krásná pevná prsa 3 a drobné tetování, což mi vůbec nevadilo. Můj kamarád už byl hned v pozoru a já čekám co se bude dít dále. Monika mě vzala za ruku a odvádí mě na futon, kam jsem zalehl na břicho. Nejdříve začala masírovat obě nohy, zadek a pak záda. Nebojí se trochu přitlačit, což mi vůbec nevadí, na moje bolavá záda je to super . Do toho občas zapojila prsa a zezadu si pohrála s pérem. Zatím to na žádnou erotiku moc nevypadalo a po půl hodině mě otočila na břicho, kde začala opět masírovat nohy a pak přešla do rozkroku, kde mě jemně začalo honit péro. Tady jsem ji musel zastavit, abych nebyl moc brzy a začali jsme se mazlit. Monika zapojila do masáže své krásné poprsí a já ji hezky líbal bradavky. Ona mi na oplátku začala dávat polibky na krk a  začala u toho vzdychat. Sedla si na mě a já měl na ni super výhled a mohl jsem si  pohrát s kozami. Pak si sedla vedle mě a začala mi znovu honit péro a já mohl pokračovat na oplátku s masáží poprsí. Už to nevydržím a stříkám jako ďas. Monika mě otřela do kapesníků a ještě se na chvilku ke mě přitulila, kde jsme se na závěr společně pomazlili. Moč času už nezbývalo a já odcházím sám do sprchy. Monika na mě čekala v pokoji a pak mě šla vyprovodit ven. Na závěr polibek a rozloučení.

Monika má krásnou postavu, ale pořádná erotická masáž začala až po otočení na záda.

Sweet kiss

60 minut,

2500 Kč – 200 Kč sleva za kod – 2300Kč
https://tapky.info/?5277,monika-sweet-peach-774-400-796-774400796-eroticka-maserka

Hodnocení recenze: 😃 (dobrá)

monika_0130-2.jpg monika_057-0.jpg monika_0421-1.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx