Erotické masáže Praha

Mary – Candy Shop Massage

Tohle je další zkušenost z Candy. Mary se mi líbila už z fotek a četl jsem i opěvující recenze, ale zajímala mě osobní zkušenost. Objednání bez problémů na pobočku Maiselova.

Chvilka čekání u recepce na Mary, kde mi recepční nabízí pití, já si objednal pouze vodu. Zpoza závěsu se objevuje Mary a moc se mi líbí. V obličeji i postavou. Je vyšší postavy a štíhlá, stejně jako na fotkách. Navíc z ní cítím spoustu příjemné energie. Přivítání a představení proběhlo podáním ruky a pusou na tvář.

Na pokoji se mě ptá na masáž a vyjmenovává možné příplatky – pussycat a líbání. Já pouze uvedu, že chci kontaktní  a mazlivou masáž , shodneme se na B2B. Možné příplatky jsem ponechal bez komentáře. Začínám se odstrojovat, zatímco Mary sedí v šatech a kouká na mě. Ptám se co je a ona prý čeká, až ji z šatů pomůžu já. Proč ne, má to svoje kouzlo.
Sprcha v podání Mary je fakt úžasná. Je to směs objetí, mazlení a dráždění. Nebojí chytnout kamaráda a bez problémů nechává i mě prozkoumávat její poklad. Tiskne se zepředu i zezadu. Imitace sexu zepředu i zezadu. Dostal jsem i polibek na rty a tak jsem jej opětoval. Po chvíli z toho bylo vášnivé líbání. V hlavě mi blesklo, že je to příplatková služba, ale nechal jsem tomu volný průběh s tím, že jsem zvědavý, jestli to třeba nebude bonus bez příplatku. To se dozvím na konci při placení.
Ulehnutí na futon nejprve na břicho. Upřímně jsem tak ze sprchy rozdrážděný, že se za chvilku ptám na otočku. Mary bez problémů souhlasí. A tak můžeme pokračovat v tempu ze sprchy. Mary po mě klouže ze všech stran. Když klouže k obličeji, tak je to zakončeno líbáním. Pak je to směsice imitací koníčka zepředu i zezadu a 69. Dráždíme jeden druhého. Konec je v poloze, kdy leží vedle mě, líbáme se, já jí dráždím poklad a ona honí kamaráda. Pak chvilku ležíme v objetí, otřeme se ubrousky a ještě malinko pokecáme.
Sprcha už je pouze omývací. Ustrojení a je čas placení. Měl jsem 90 min. Tak Mary kolik to bude? Bez zaváhání odpovídá 3.300. Takže žádný spontánní bonus (líbání) zdarma jsem nedostal. I za ten chvilkový pocit to ale stálo za to, takže jsem to nechal bez komentáře.
Závěr: Mary mohu 100% doporučit. Dokáže vytvořit atmosféru, že se s ní cítíte jako s milenkou. Masáž v jejím podání je opravdu erotická a dráždivá. Opakování určitě ano.
Druh masáže: B2B
Délka masáže: 90 min
Cena: 2.800 + 500 (příplatek líbání)
Hodnocení: (Super, dobrá)

mary-14-1.webp mary-15-0.webp

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx