Erotické masáže Praha

Stella – Rabbit Hall

Taaak,

po určité odmlce jsem se vrátil do Prahy, na párty, na Penery….a pak hned do podniku na Staropramenné. Sklízím plody adminovi tvrdé práce, zde na ťapkách, za kterou děkuji a vydal jsem se za Stellou.

Recenze a víno nelžou, otevřela mi vysoká sympaťanda. Charakterizovat jí jedním slovem nelze.

Možná větou, souvětím…Temperamentní, vtipná, střelená, divoká, vášnivá…možná to bylo tím, že jsem šel na řadu jako první, ale spíše bych řekl, že to má v sobě.

Ty její hlášky si budu pamatovat ještě dlouho, erotickou atmosféru přerušovali moje výbuchy smíchu, těch 60 min uteklo neskutečně rychle. Ale zpátky na začátek.

Navzdory nedalekému pivovaru se Staroušem jsem dostal Krušovice. To byla trošku bída, ale asi jediný negativní zážitek za mou krátkou návštěvu. Společná sprcha. Jsem one-shot-guy, takže první kolo ve sprše spíš odmítám. Tady to nešlo. Stella poklekla alá Paula a šlo se na věc. Tak jsem to vysypal a jen jsem si říkal, tak jsem na tebe zvědav holčičko, co spolu teď budeme 45min dělat. Piškvorky?

Na futonu Stella rozjela svojí krasojízdu. Na břiše skoro až thajská masáž lokty, koleny, kámoš dole vypadal, že se mu to taky líbí 🙂

Po otočce přišlo pár prvků, co jsem nikde neviděl ( a to jsem u Barči a Nikol toho viděl fakt hodně), ale Stella musela být jejich padawan, nebo to nechápu. To s těmi jejímu koleny pod našim zadkem, péro do vzduchu a frontální útok byl fenomenální. A já se snad od dob své puberty vysypal po půlhodince podruhé. Stella i během ejakulace nepřestává honit, což dost holek neví, dodělá to do konce, nenechá to nejhezčí bez masáže. Palec nahoru. Holka to umí rukama, nohama, prsama, tyjo já nevěděl co se vše se mnou děje. Oční kontakt super, uši má vyleštěná, koule s hrází taky.

Stellinku doporučuji všem slušným masážníkům, co mají smysl pro humor a mají rádi přírodní ženy.

Za mě 10/10  . Body to Body, placeno 2100 Kč + tip, 60 min.

https://www.tapky.info/?4495,stella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

stella_043.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx