Erotické masáže Praha

Olivia – Secret Place

Olivia podle fotek vypadá podle mě lahodně, jen do tajného sklepa mě to jaksi nelákalo. Ale poté, co jsem se dozvěděl, že se přemístili do nových prostor na Mánesové, jsem se rozhodl to zkusit. Je to tedy bývalý Red Bed, jejich název zůstal i na zvonku u vstupních dveří, které připomínají vstup do bývalé Nirvany nebo Tantra Clubu.

Mají tedy samostatný vlastní vstup, což je za mě super a nehrozí, že po cestě potkáte nějaké obyvatele baráku. Trochu jsem se tak při tom zamyslel, jaké by to asi bylo bydlet nad erotickým salonem, který bych měl v suterénu = osobní bankrot! 😂

Tak zvoním v klidné části ulice a otevírá vysmátá Olivia. Někdo se tady vyjádřil, že její vzhled je průměrný. No nevím, mně se líbila od prvního momentu a to docela dost. Je to veselá a energická holka, taková „do kočáru i do vozu“ s pěknými křivkami. A je hezká, ale ne tak nějak modelkovsky.

Vyzouvám se u vstupních dveří a následuji Olivii po schodech dolů k recepci, kde byl ještě neonový nápis „Red Bed“ a poté po dalších schodech ještě níže do místnosti. Celkově hodnotím ty prostory určitě lepší a hezčí než na Moravské. Pokoj má i vlastní sprchu, ale zrcadlo je (zase jednou) úplně od věci.

Jedno velké zrcadlo opřené o zeď asi dva metry od strany matrace, kde budu mít už brzy nohy. 🙄 Toto nikdy nepochopím jak velký problém mají některé salony se správným umístěním zrcadel. K čemu tam pak vlastně je? Abych se na sebe díval při oblékání? Nebo si tam příště donesu nové košile ke zkoušení?

Olivia odbíhá po olej a já se zatím opláchnu sám, ale s tím, že se ke mně následně přidá. Společná sprcha o ničem. Olivia bude jedna z těch masérek, co sprchu považují jen za hygienickou povinnost, tedy že vás tam jen umyje. Snažím se jí trochu naznačit, že bychom se tam mohli trochu pomazlit, ale moc to nejde. No co už. V původním Secret společné sprchy ani nenabízely.

Všímám si už i jejího těla a líbí se mi. Má pěkná větší pevná prsa a celá je fajn. Já nějaké detaily zas až tak neřeším. Na jednom stehně má vytetované nějaké květinky. Mám hádat které to jsou, samozřejmě tipuji špatně. Vzrušený jsem z ní už ve sprše a to je základ. Olívie se hlavně stále usmívá a srší z ní dobrá nálada a energie.

Vtipkujeme před i po masáži a Olivia se nestydí schuti zasmát až takovým huronským smíchem. Tu její přirozenost prostě žeru. V profilu má uvedeno: „Co tě odlišuje od ostatních dívek? – Jsem skutečný člověk, nehraji žádné role, vždycky se budeme dobře bavit.“ Tak to můžu potvrdit.

Začínáme s masáží a já Olívii nemůžu sledovat. Chvíli mě to irituje, ale následně si uvědomím, že se díky tomu více soustředím na každý její dotek a zvuk. Ale i tak tam to zrcadlo úplně zbytečně chybí, neboť bych rád sledoval její křivky při masáži.

Olivia má specifický styl erotického masírování. Na to, že je docela dobře obdařena v hrudní části těla, tak její prsa k masáži skoro vůbec nepoužívá. To je poněkud nevyužitý potenciál. Nevím jaký má k tomu důvod.

Masíruje hlavně spodní částí svého těla a rukama. Často jezdí svým klínem po mém těle a vypadá to tak, že ji to i dost vzrušuje, takže erotika tomu nechybí, i když to není 100% B2B na jaké jsem zvyklý. Hezky využívá i své nohy a hýždě.

Přestože ji při tom nemůžu sledovat, tak si to dost užívám i já. Dotýkám se jí jak jen to v této poloze jde a slyším její zrychlený dech. Z Olivie cítím určitou soustředěnou energii, nepůsobí to mechanicky či hraně. Pravidelně se stará také o stav dole, takže předpříprava na jedničku.

Otočka, na kterou jsem se moc těšil. Konečně mám její pěkná prsa na dosah. Olívia se dotykům nijak nebrání, ale těmi prsy se mi jako kdyby stále vyhýbá. Musím se zvednout, abych jí je trochu políbil. Olívia se jen pěkně usmívá. Zase po mně jezdí svým klínem a většinu času na mně sedí. Na koníčka je asi její nejoblíbenější poloha.

Všude ji hladím a atmosféra houstne. Líbí se mi, jak se při tom Olivie tváří. Má takový soustředěný vzrušený výraz, pootevřená ústa s mírným spokojeným úsměvem (asi tak bych to popsal). I když je Olívia „veselá kopa“, tak tyto momenty bere naprosto vážně a tak to má být.

Jelikož mám pussycat, tak se Olívia přesouvá do 69ky. Ten večer jsem měl docela dobrou výdrž, takže mám dostatek času pořádně se pověnovat i Olívii, které to plně vyhovuje. Hezky déle jsme si spolu pohrávali, ale ze mě to nějak nechtělo ještě vyletět, tak se Olívia přesouvá opět na takového koníka, ale tentokrát už nastolí intenzivnější tempo, při čemž mi jezdí spíše po stehnech. Při pohledu na přirážející vzdychající Olivii to už nevydržím.

Máme ještě nějaký čas, tak se spolu bavíme a trochu jí pomasíruji krk a šíji. Docela se při tom nasmějeme. Toto vyšlo velmi dobře a fakt jsme si dobře sedli. Měl jsem asi vhodnou obuv (cituji z jejího profilu: „Co tě zaujme na mužích jako první? – Čistá obuv a dobrý vzhled.“ 😀 Já si ty kecy fakt čtu).

Závěrečnou sprchu si už bohužel dávám sám. Na těch společných sprchách by mohla Olivia popracovat a rozpoutat už tam nějakou erotiku. Stejně tak by mohla do své sestavy masáže těla na tělo zapojit více svá fajn hezká ňadra.

Myslím, že by s tím neměla problém, jen jí to dosud ještě asi nikdo pořádně neukázal. Paradoxně je tomu často naopak, že bujnější masérky při masáži spoléhají až příliš na svůj hrudník. S Olivií mi to právě trochu chybělo.

Ale jinak jsem zůstal velmi spokojen a příjemně překvapen, protože do Secretu nechodím. Ale asi začnu.

Hodnocení 🙂 Čas dodržen.

Pussycat masáž 60 minut za 2400 kč.

https://tapky.info/?5184,olivia-secret-place-606-566-696-606566696

olivia-1.jpeg oliviaa-0.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 října, 2024 12:56

Mám pro tebe 3 zajímavé momenty…zaprvé: hell yeah!! Já si ty jak řikáš kecy, taky fakt čtu. A někdy to neni na škodu.
Zadruhé: co se týká Olivi, taky měla na sobě šaty? Já jsem si poprvé myslel, že to je operátorka, loool. Né jako fakt! A i kdyby, kámo….to by bylo sexy as fuck 😀 hnedka šaty dolů a že pod nima má krásný ženský tělo!
Zatřetí: co se týká předností, příště zkus s Olivčou Red secret special (to je samostatná kolonka) jak jsem se od týhle krásky dozvěděl, tak to je masáž kdy slečna využívá svejch předností. Takže hádám, že v tyhle masáži Red secret special to bude ještě větší jízda 🤣😍
P. S. Příští tejden tam chci zkusit další novou (alespoň pro mě) jak já řikám: mazlivku a andělici

17 října, 2024 14:31

A ještě jsem zapomněl na otázku: Jak se ti líbí tyhle nový prostory? Já teda nikdy nebyl na tý dřívější adrese, ale tady jsem zatím moc moc spoko:)

17 října, 2024 19:05

At the risk of sounding foolish, is the Secret Place so secret that they don’t have a website?? 😅

17 října, 2024 19:49
Reply to  WhiteRhino

One or two other saloons are hidden here on our list. So if you want to write any rewiev, you will have only one ticket instead or three or two ones:) but its question to their manager to add it here too;) thats what I know

17 října, 2024 20:06
Reply to  Sktr

😂😂😂😂 Well played, sir.

17 října, 2024 20:35
Reply to  WhiteRhino

Let Google AI train on your data. These days if I type any single letter in chrome browser it gives some massage shop or privat in recommendations.

17 října, 2024 20:41
Reply to  JonSnow

Yep. I long-since learned to unlink the browser on my phone from every other device I own. The history on this device could land most men in marriage counseling. …Or out on the curb. 😅

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx