Erotické masáže Praha

Kate – Rabbit Hall

Tady bych začal konstatováním, že není Kate jako Kate. Tentokráte je to návštěva jednoho z mých oblíbených podniků a to Rabbit Hall, konkrétně pobočka Vinohradská a slečna Kate.

Objednání proběhlo bez problémů a ve stanovený čas mi otevírá slečna Kate. První dojem naprosto perfektní. Kate je usměvavá a komunikativní. Vyzařuje z ní pozitivní energie a otevřenost. Navíc je opravdu velmi hezká.
Ptá se mě, jakou bych chtěl masáž. Já chtěl kontaktní, takže jsme se domluvili na B2B a společné sprše. Poté odběhla pro pití a olej, za chvíli byla zpět a šlo se do sprchy.
Kate je vyšší štíhlá slečna, dle mého názoru má všechny tělesné proporce tak akorát a postavu krásně žensky tvarovanou. Sprcha byla velmi kontaktní, příjemná a mazlivá. Kate se nebojí přitulit, jak zepředu, tak i zezadu. Vzájemné dráždění začíná už ve sprše. Kamaráda se nebojí vzít do ruky a umí to s ním, takže už se těším co se bude dít na futonu.
Masáž začíná na zádech. Sedla si za hlavu, takže mám její poklad těsně u hlavy a roztírá mi na zádech olej rukama i hrudníkem. Poté se otočí a začíná B2B, používá všechny části těla (prsa, zadeček i pipinu). V zrcadle se nebojí natočit tak, abych měl výhled prakticky všude. Pak zavelí k otočce a začíná B2B ještě dráždivější a mazlivější. Střídá různé polohy, které prokládá jemnými polibky na tvář či krk, dojde i na imitaci koníčka. Věnuje se dostatečně i kamarádovi dole, polohy volí tak, abych se i já mohl věnovat jejímu pokladu. Závěrečný vrchol skončil v pořadí Kate a poté já.
Stihli jsme si i popovídat a na to jak je mladá, tak to má v hlavě opravdu srovnané. Sprcha už potom proběhla opravdu jenom očistná. Následovalo ustrojení, platba a rozloučení pusou na tvář.
Závěr: Kate můžu opravdu doporučit vřele doporučit. Je empatická a erotiky i vzrušení se vám dostane měrou vrchovatou. Mně se dostalo všeho do sytosti. Opakování – samozřejmě.
Druh masáže: B2B
Délka masáže: 90 min
Cena: 2.800,- + dýško
Hodnocení: (Super, dobrá)
1.5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
pravnik11
17 října, 2024 09:38

Kdy si tam byl? Kate už tak 4 měsíce nepracuje. Od června tam byla tak 3x.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx