Erotické masáže Praha

Kate – Infinity Spa

Podělím se o již dřívější návštěvu v salonu Infinity, kde jsem se objednal k slečně Kate. Dle instrukcí v sms zprávě jsem dorazil na pobočku Hálkova. Jelikož to nebyla první návštěva této pobočky, tak jsem to bez problému našel.

Po otevření dveří mě vítá hezká, milá a štíhlá dívka, která se představuje jako Kate, nicméně wow efekt to pro mě nebyl, měl jsem z fotek malinko jinou představu. Odvádí mě do větší místnosti, kde se domlouváme na typu masáže. I když to není Češka, tak konverzace probíhá bez problémů v češtině. Vysvětluje mi, že nejlepší masáží je Infinity mix (jak jinak taky je nejdražší). O příplatkových službách jsme se nebavili, ani jsem neměl o žádnou službu navíc zájem.
Po odstrojení mě odvádí do koupelny s velkou vanou, kde proběhla společná očista a já si mohl prohlédnout její tělo. Je štíhlá, prsa příjemné velikosti, zadeček a nohy v pohodě. Je vidět, že zatím cvičit nepotřebuje a nechává to zatím na přírodě. Žádná žhavá sprcha ala Candy se nekonala. Bylo to pouze vzájemné umytí hlavně zadních částí těla. Kate mi přišla trošku unavená, možná to ale bude tím, že působí uzavřeněji.
Na pokoji uléhám na břicho a nechávám vše na Kate. Doteky jsou příjemné a po chvíli hlazení začala s b2b. Zapojuje do toho i nohy (takové plazení), takže to na mě působí trošku zvláštně, jako by po mně šplhala, zase nový zážitek. Pozoruji ji v zrcadle, tak jako i ona sebe. Občas se naše pohledy střetly. Nicméně mě to až tolik nebralo. Pro mě tam bylo málo GFE. Po otočce to již bylo lepší, více si všímá mého nádobíčka, chytit za něho umí a doteky přijímá v pohodě bez problémů. B2b mě baví o trochu víc, ale nic co by mi utkvělo v paměti. Až na ten závěr, ten si pamatovat určitě budu. Končili jsme tím, že jsme klečeli naproti sobě a vzájemně se uspokojovali. Koukali jsme si do očí s výrazem jako bychom soupeřili, kdo koho dříve udělá. Mohlo to trvat možná 10 – 15 min. Z jejího výrazu a projevu jsem toho moc nepoznal, občas zavřela oči a zavzdychala, kdo ví jak daleko od finiše byla ona, za to u mě to bylo poznat bez problémů. Času už nebylo nazbyt, takže následovala sprcha, kde jsme si vzájemně umyli pouze záda, ostatní části těla již každý sám. Rozloučení proběhlo s pusou na tvář.
Co říci závěrem? Pro mě to byla standardně odvedená masáž s hezkou štíhlou dívkou, ale mě tam ten den něco chybělo. Možná to bylo tím, že Kate na mě působila uzavřeněji a držela si odstup, prostě jsme se na sebe nenaladili. To je důvodem, proč já opakovat nebudu, ale to co tam chybělo mě, jinému chybět nemusí anebo mu to Kate dá, takže doporučit určitě můžu.
Název masáže: Infinity Mix
Délka: 60 min
Cena: 2.500,-
Celkové hodnocení:   (Dobrá)
1 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx