Erotické masáže Praha

Vanessa – Luxury Grand

Tak tentokrát trochu netradičně, píšu recenzi až po druhé návštěvě. Po první jsem to nestihl.

V Žitomírské jsem byl několikrát, takže žádné překvapení. Mírně komplikovaný vstup bez zvonku jen opět kontaktovat operátorku, ale holt asi z důvodu většího utajení.

Původně jsem vybíral jiné adeptky, protože foto |Vanessy mne tedy neoslovilo, ale nikdo nebyl volný, tak jsem to risknul…

A neprohloupil jsem. V reálu je Vanessa o dost lepší, než na těch fotech…. Nemá tak šílený prsa, jak dvě polokoule, ale pěkný, přírodní čtyřky. A je velmi příjemná tmavovláska z UK, ale perfektně mluví česky.

A přejděme k tomu podstatnějšímu. Při první návštěvě sprcha nenabídnuta, při druhé ano. No, první návštěva byla v pokoji s tak malou sprchou, že jsem se tam, sotva vešel sám….ve dvou to fakt nešlo. Ale druhá návštěva, tam už byla sprcha – seznamovací. Nejsem tak divoký, abych jí probíral hned ve sprše…

Takže první poločas na břiše. Vanessa spíše hladí, než masíruje. Což pro mne, je příjemné, nepotřebuju, aby mne drtila. Takže začátek hlazení a pak masáž z boku – prsa, břichem…a to skoro vše. Žádné válení ani vzdychání, do rozkroku párkrát lehce zajela. Prostě taková napůl, tantrická masáž, ale pěkná, tedy z mého pohledu.

Pak otočka a zase spíše jemnější. Pěkná prsa jsem měl k dispozici, když jsem je masíroval, tak zastavila a nechala mne, abych si pohrál. GFE moc nebylo, ale čím mne dostávala, byla velmi jemná práce prstíky na mém kámošovi, to byl fakt luxus. Ztvrdnul během pár vteřin. Ne jako některý mladý holky, jako by ho chtěli utrhnout. Prostě jsme si oba, pěkně pohráli = i já jsem jí dole, pěkně pokoušel, nechala mne v pohodě, ale účinek asi nebyl na 100%, jak jsem jí sledoval. Vlhko bylo, ale reakce nic moc. No a pak přišlo finále, za oboustranného, zrychlujícího se pokoušení. Nevydržel jsem to dlouho a byl konec. Pak chvíli přitulení a konec.

Závěrečné hodnocení – nebyla to žádná smršť, ale velmi jemná masáž. Horňáci si také přijdou na své.

Hodinová erotická masáž.

Cena 2100 Kč + dýško

Opakoval jsem, takže dobrá a někdy jistě ještě zajdu.

admin edit: https://tapky.info/?5120,vanessa-luxury-grand-605-958-304-605958304-eroticka-masaz

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx