Erotické masáže Praha

Stacy – Avalon Club

Tak jsem poprvé vyzkoušel Avalon Club. Za mě moc hezké prostředí a skvělá domluva i když jen pár hodin předem nebyl problém. Tento den jsem neměl tolik času a chtěl jsem si prostě jen někde na chvilku „zrelaxovat“. Na místě jsem si vybral dívku Stacy.
Stacy moc hezká, prťavá tak 160. S čím musím souhlasit s ostatními recenzemi je, že má opravdu pěkné prsa. Bohužel domluva trochu těžší, moc si nepokecáte a to za mě kazí celkový dojem.

K masáži:  Začínáme zády. Stacy začíná masírovat rukama a je to takové nemastné neslané. Mám raději když se masérka do toho trochu více opře, ale Stacy jen opravdu zlehka, možná ani nemá tolik síly kdo ví. Poté po mě začíná klouzat i tělem, za mě takový průměr, občas velice příjemné, jindy zas jakoby bych nic necítil. Jelikož jsem jen na krátko tak velmi rychle dochází k otočce na záda a Stacy se rovnou zaměřuje na můj penis. Zde hoňka takový 5/10. Není to úplně zlé, ale občas jak kdyby špatné tempo nebo ji docházeli síly… možná toho už měla ten den dost. Každopádně to kompenzuje hraní s její pěknými prsy. Po chvilce dochází k výstřiku a já odcházím do sprchy.

Celkové hodnocení  (průměr, nic moc)

– opáčko možná, jen proto že ke konci masáže se mi zdála již nějaká unavenější i snad zívla (když jsem odcházel do sprchy) tak možná to kvůli tomu bylo horší.

Platba: 30 minut masáž B2B 1600 Kč

https://www.tapky.info/?5117,stacy-avalon-club-723-750-579-723750579-eroticka-masaz

 

 

 

4-3-1.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx