Erotické masáže Praha

Sofie – Fantazie Massage

Zdravím kolegy. Rád bych se podělil o neskutečnou masáž, kterou jsem minulý měsíc zažil u jedné krásky ve Fantazii.

Vše začalo jednoho rána, kdy opět nehorázné vibrace v rozkroku mi nedovolily spát. Bylo jasné, že je nejvyšší čas vyrazit na masáž. Zvolil jsem nový salon a to Fantazii massage, do oka mi padla jedna z nejlepších milfek v Praze a to Sofie, na kterou jsem si už delší dobu brousil šulínka 😀 napsáno operátorce, Sofie měla ten den místo, takže jsem neváhal. Musím podotknout, že rozpisy směn na jejich webu ne úplně tak sedí.

Takže…jak již bylo napsáno asi milionkrát, trochu jsem měl obavy s přístupy, že to nebude úplně tak anonymní, jak by většina z nás čekalo. Legendy se naplnily. Nastal čas a já musel doslova od vchodu odhánět párek důchodců, kteří čekali na bus. Poté zvonek, vpuštěn dovnitř přes bzučák a pořád rovně až na konec, poté točité schody dolu. Naštěstí teráska, kam vedou prosklené dveře u schodů, byla prázdna, takže pohoda. Je pravda, že po těch x masážích už je mi to vlastně buřt, zda mě někdo uvidí nebo ne. Stejně mě v Prahe nikdo nezná.

U dveří už čekala Sofie. Vzala mě labyrintem chodeb až do toho nejzadnějšího pokoje, kde se mi trochu odhalila. No, musím říct, něco pro mě. Věk cca kolem 40, vzhled hodně východní, čeština v pohodě, mega-giga-ultra kozy a tvary trochu oplácané. Přesně to, co mám rád (opět dotaz, pokud máte pár typů na masérky podobného tvaru, tak sem s nimi :), rád otestuju a ohodnotím). Začínají docházet nápady.

Sprchu jsem si dal dobrovolně sám, Sofie odskočila jen na chvili. Po návratu ze sebe shodila zbytky oblečení a rodeo mohlo začít. Čekal jsem, že nástup bude pozvolný, taková ta admoška, kdy první čtvrt hoďku se většinou člověk nudí. To byla ale chyba. Sofie po sobě rozpatlala olej a začala opravdu zostra. Jako fakt využívala svých přednostní ke komplexní masáži, jezdila mi cca 20 minut přes záda, celou silou, kdy hodně často zašátrala na pana domácího. Měl jsem co dělat, abych nechal palivo stále v nádrži. Za toto dávám Sofii velký plus, protože jako sportovec mi taková masáž opravdu bodla. Jakmile byly hotová záda, tak jsem si Sofii položil na chvili i já a pokochal se jejími přednostmi. Ruka šmátralka nedostala žádný zákaz, takže jsem si opravdu užíval.

Pak už přišla otočka na záda a opět nehorázná jízda, kdy jsem ji musel opakovaně krotit, že na malování máme ještě čas. Nevím, možná tušila, že na ní budu psát recenzi, proto se za mě snažila opravdu na 150%, mě to ale nevadilo. Bylo to fakt rodeo, které jsem si už delší dobu takhle neužil. Musím speciálně vyzdvihnout její polohu imitace sexu, kdy si klekla na kolena, já za ní a šup mezi stehna, prsa do ruky. Paráda. Čekal jsem, že už je exploze za rohem, tak jsem ji požádal o 69, kdy mi plně vyhověla a já si mohl užít i její micku jazykem. Řekl bych, že se ji to hodně libilo nebo uměla luxusně předstírat, každopádně nemusela ke konci už dělat moc chvatů a dávka, která by oplodnila půlku Afriky, byla na světě 😀

Ke konci klasika docukačka, pomazlení, stručný pokec a už jsme běželi do sprchy, kde si mě pěkně omyla. Čas dodržen, nechtělo se mi ale odcházet. Ke konci pusa a loučení. Poté menší překvápko v podobě nějaké kuchtičky na schodech, která měla úsměv ve tváři. Bylo ji jasný, odkud přicházím.

Celkově za mě luxusní rodeo, doporučuji pro kolegy, kteří rádi aktivnější a rozměrnější masérky, kde je za co zatahat. Návrat určitě nevylučuju.

Druh masáže. Pussycat masáž

Cena: 60 minut za 2400 Kč (řekl jsem si na začátku od ťapka slevu, nicméně jsem dobrovolně rád dal plnou cenu. Vím, jsem č…k 😀

Sofie – Fantazie Massage – 770 199 109 – 770199109 – Tapky.info

Hodnocení:  (super, perfektní, luxusní)

sofie_003.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 října, 2024 15:16

Zrovna jsem se tě chtěl zeptat, jestli byla i pozice ala sex zezadu a hle, byla…..jako hej, mě přišlo, že už jsem v ní, lol XD mmm, nevim nevim. Za mě asi opáčko po čase, nicméně jsem fakt rád, že sis to fakt parádně užil! :)) Fantazie je celkem solid salon! :)) p.s.hlavně já to mám skoro za domem. jsem tam od sebe za nějakejch 20 minut

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx