Priváty v Praze

Rachel – Holy Club, Hodonínská

Dívka – podnik

Rachel – Holy Club, Hodonínská

Vzhled dívky

Věk tak asi 36 let, výška 170cm, prsa 0-1, štíhlá

Text recenze

Trochu jsem přemýšlel jak tuto neúplnou recenzi pojmout a uznávám, že můj pohled by se mohl jevit dost subjektivně, protože budu  popisovat asi spíše poměry v Holy Clubu, o kterých už je nevalných ohlasů požehnaně. No zkusím to.

Tak zaprvé si trochu kladu otázku, jestli název Holy Club není zavádějící, jelikož výstižnější by se mi jevil název „Holy operátorka“, přestože ten den byla ke mně celkem hodná a tolerantní. Rozdíly v nabízených službách i příplatcích jsou totiž u jednotlivých dívek natolik zásadní, že objednávání dává smysl jen při komunikaci s vybranou dívkou, což operátorka neumožňuje. Je to pochopitelné, protože některé dívky by pak i přes pěkný vzhled neměly šanci. Nic co bych už mnohokrát nezažil, ale skoro všude jinde dané logo privátu zajišťuje určitý standard jak ve službách tak i příplatcích a rozdíly nejsou tak výrazné. Abych nezapomněl za zmínku stojí, že tento privát má na jedinou operátorku asi něco okolo 20 telefonních čísel.

Pokud jde o web Holy clubu, asi bych nejvíce vypíchl, že zhruba polovina dívek si zakládá na „sympatiích“, což je pro mne naprosté synonymum neprofesionality (ojebů), poněvadž tohle je byznys, tudíž u klienta je rozumné řešit jen, zda má připravenou inzerovanou částku nebo jestli se nechová až příliš nezdvořile. Tím samozřejmě nechci tvrdit, že by dívky staré a ošklivé klienty neměly odmítat. Stává se mi to docela často a naopak to chápu hodně pozitivně, protože zbytečná cesta je pořád lepší než předražené utrpení, u kterého zoufale počítáte každou vteřinu do vysvobozujícího konce. Nicméně hodnotit fyzické proporce klienta, tedy snad jen s výjimkou, kdyby čistě náhodou zrovna vylezl z popelnice, (byl jsem celkem upravený) mi přijde jako poněkud nemístný „marketing“. Samozřejmě připouštím, že svalnatý princ na bílém BMW by mohl mít velmi rozdílné zkušenosti.

Teď už tedy k dané návštěvě. Objednání přes operátorku bylo bez problémů a dorazil jsem včas. Otevřít mi přišla výše popsaná slečna. Asi je to ta na fotkách, ale pro odlišný účes a můj horší zrak to v asi nejtmavším privátu v Praze rozeznávám těžko. Ale jo, šel jsem dovnitř. Na druhou stranu už po několika větách ještě cestou do pokoje, mi začínalo být jasné, že dobrý přístup čekat nemohu. Naštěstí pro mě to nabralo rychlý spád už při domlouvání služeb. Její nabídka služeb byla hodně omezená a řekl bych, že jsme se tak nějak konsenzuálně dohodli, že s ní nic nebude. Nicméně mi to nedalo a zkusil jsem se zeptat, jaký názor na to mají její dnešní kolegyně, které jsou momentálně volné. Odpověděla, ať počkám. Za chvíli přišly 2 další dívky (možná Simona a Týna – ale byla tma), ale na to, že obě byly asi Ukrajinky, byly zpočátku relativně milé. No nevydrželo jim to dlouho. Mnou požadovanou jakoby hodně extra službu prý normálně nedělají, ale za nějaký mnou neakceptovatelný příplatek by možná udělaly výjimku. Dále už se směr vyjednávání začal ubírat opačným směrem a místo toho abych já hodnotil jejich vzhled, začaly ony hodnotit ten můj. Co se týče obecné poučky, že Ukrajinky toto prastaré řemeslo dělají obecně dost se sebezapřením skoro všechny, podle mě platilo u obou zmíněných dívek. Někomu by se možná mohlo zdát, že toho chci příliš, ale například u Barbory z LG místo toho co jsem dnes popsal, proběhla pusa na přivítanou a nabídka něčeho levného k pití zdarma.

No myslím, že i takto je ten popis už příliš dlouhý a nemá smysl to dál protahovat. Konečný výsledek, tedy otočka, pak celkové hodnotím pozitivně, a i když v minulosti jsem měl na této adrese (tuším že Moncherry, ale už si to moc nepamatuji) i pěkné zážitky, tak v dnešní bídné době, pokud nedojde k nějaké výraznější změně k lepšímu, se tomuto místu příště raději vyhnu.

Služby

Mnou požadované služby: klasický sex, a to inkriminované zcela extra byla pozice 69,

Požadovaná délka 30 minut

S těmi příplatky se to mělo blížit 2000kč (na rozdíl od inzerovaných 1300)

Nakonec 0/0 – otočka

Hodnocení

Konečné hodnocení dívky je čirá spekulace, ale kdyby k tomu došlo, bojím se, že by to byl průser nebo hluboký podprůměr. Jak by to ohodnotili lépe vyhlížející klienti nevím a tak smajlíka dám neutrálního

.

6360-7.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 října, 2024 21:17

Is it common in privats to reject customers or does it happen only in Club Holy?

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx