Erotické masáže Praha

Dominika Rabbit Hall

Na erotické masáže chodím vcelku pravidelně. Salon RH je vždy dobrá volba, objednání přes WA probíhá na začátku října v pohodě, vybral jsem si slečnu Dominiku.

Po příchodu na místo White rabbit Vršovice, se mě ujala milá recepční, která mi nabízí něco k pití, za chvíli přišla masérka Dominika. Byl to hezký pohled, slečna má krásný úsměv ihned pusa na přivítanou, fotky na profilu nelžou. Dominika má luxusní a vysportovanou postavu, přišla v šatech, kde její křivky vynikají.

Po příchodu na pokoj mi nabízí společnou sprchu, samozřejmě beru 🙂  Na Dominice je vidět že cvičí, má pevné tělo, krásný prsa, tam se mi nejvíc líbily bradavky, který jí pěkně trčí, to mám rád. Ve sprše se krásně tulí a umývá mi celé tělo, pak si pohraje s kámošem, který je v pozoru. Ve sprše se Dominika umí nastavit a tak jsem si ji pěkně ohmatal.

Po sprše jdu na futon, zde olej na záda, masáž byla příjemná, Domča občas dá polibek na uši poškrabe záda, a její kreace na mých zádech veliká paráda. Do zrcadla se umí nastavit, tak že vidím její mušličku, kozičky, zadek atd… Po otočení jde po mým kámošovi, perfektní ruční práce, poté jde pusou až k němu, lehce ho pofouká a honí, v jednu chvíli jsem myslel, že si ho snad dá i do pusy. Poté následuje otočka poloha 69, její mušlička byla jedna báseň, Dominika krásně vzdychala, samozřejmě po chvíli kapituluji, lepší orgasmus jsem snad neměl …

Po utření si povídáme, Domča se ke  mě tulí a příjemně hladí, pak jdeme do sprchy, zde ještě trochu vášně , škoda že nebyl prostor i na druhé kolo. Myslím, že tuto masáž žádná jiná už nepřekoná…

Masáž pussycat 90 minut cena 3400,-Kč.

admin edit: https://www.tapky.info/?4630,dominika-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Dominika5.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx