Priváty v Praze

Česká mamina Laura – 775 985 346

Tel: 775 985 346

Byl tu pátek a já byl v Praze, po poledni mě napadla myšlenka, vyzkoušet nějaký mrd na Praze 7. Vybral jsem inzerát z annonce. Domluva po telefonu v pohodě, příjemný hlas na druhém konci sliboval, že to bude pěkné odpoledne. SMS přichází info o adrese ulici v Háji Holešovice a info že v ceně 1500 za půl hodiny je již OB s možností až do konce.

Dorazil jsme na místo, zde jsem navigován do domu a patra, kde je byt. Na první dobrou my bylo jasné, že fotky v inzerátu jsou fake, ale Laura byla milá a sympatická a opět řekla své podmínky a cenu, zaplatil jsem a šel jsem do sprchy. Byt vypadal čistý, koupelně normální velká osuška, za mě doposud vše ok.

Pak ale průser, došel jsem za Laurou, a viděl ji ve spodním prádle, pupek ji vysel, v pokoji bylo větší světlo než na chodbě bytu, takže si všímám i značně vrásčitého obličeje ( v inzerát věk 39 – realita + 10 let ), v hlavně se to ve mě pralo a nevěděl jsem jestli uteču nebo jdu do toho. Fotky na netu nesouhlasí, možná jen brava vlasů, ale jinak asi 15 kg navíc. Laura nabídla masáž zad, tak jsem šel, pak otočka a šla na kouř, péro mi nechtělo pořádně tvrdnou, protože mě vůbec nevzrušoval vzhled a její orál byl dost silně podprůměrný, po chvíli přeci jen jsem tvrdej, protože jsem zavřel oči a představil si jinou. Na mrd jsem neměl odvahu, prostě bych do ní nešel, dohodli jsme se že mě vykouří až do konce, u toho jsem ji vyprstil, snažila se vzdychala a kroutila se, asi se jí to snad i líbilo, já byl rád, že to ze mě vycáklo a šel jsem se obléci a rychle pryč.

ZA MĚ UŽ NIKDY VÍCE!!!

Inzerce annonce

tel 775985346

Cena 1500 za 30 minut v ceně OB.

Laura-0.jpg Laura-2-1.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 října, 2024 02:02

1500 za 30 minut? A ještě tohoto? Chlape, to snad ne …

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx