Erotické masáže Praha

Viky – Rabbit Hall

Znovu jsem tak projížděl salony a v můj preferovaný den a čas jsem si vyhlídnul Viky z Rabbita. Měl jsem chuť na pěknou mladou lolitku, čemuž přesně z fotek odpovídala právě Viky. Pobočka byla Vinohradská. Tuším, že to byla moje druhá návštěva tady a musím říct, že se mi moc líbí. Především to zrcadlo na stropě je topovka.

Každopádně zvoním v domluvený čas, je mi hned otevřeno a já mířím dolů do podzemí. Tam na mě čeká krásná mladá černovláska a hned mi podává ruku a pusu na tvář. Věk lze určitě věřit. Napíchané rty asi má, ale nikterak mi to nevadilo. Není to nic hroznýho. Přiznám se, že když jsem Viky viděl na fotkách, tak mi trochu připomínala mladší verzi Nikol. Nicméně po příchodu, když jsem poprvé uviděl její obličej, tak mi naopak připomněla svým způsobem Domi Alagiu. Mladší ročníky možná budou znát 😀 Řekl bych, že když si ji vygooglíte, tak asi tak nějak rysově bude v obličeji Viky vypadat. No, pak si mě hned vede na pokoj a domlouváme masáž, říkám, že bych chtěl pussycat a Viky bez sebemenšího problému souhlasí. Jde mi pro vodu a já mezitím zapínám sprchu.

Jakmile Viky přijde zpět, tak si svléká župánek a já hned vím, že jsem nešlápl vedle. Perfektní tělíčko, i ty prsíčka jedničky jsou nádherný a roztomilý zadeček jakbysmet. Jakmile vleze do sprchy, okamžitě se začne otírat, objímat se a tak různě. U toho mi ho pomalu honí a je to prostě příjemný. Po přesunu na futon již se stojákem si lehám na břicho a Viky začíná s masáží, nejprve rukama hladí a pak přilije nahřátý olej a začne rodeo. Viky má opravdu velmi široký repertoár pozic a kreací, že to nechápu 😀 Krásně špulí zadeček do zrcadla, pak se otočí a roztáhne nohy tak, aby byla prcinka pořádně vidět. Masíruje od nohou k hlavě a vždy když se dostane k uchu, tak zavzdychá a pofouká. Co mi nejvíc utkvělo v hlavě z masáže zad je její masáž hráze. Naprosto perfektní a strašně příjemný. Pak konečně přichází otočka. A tam to začíná ještě více gradovat. Okamžitě začíná s ruční a tělovou prací na mým stojáku a bohužel se mi stalo to, že jakmile se Viky začala třít svým tříslem o moje péro, centimetry od ty perfektní prcinky, tak jsem to nevydržel a prostě to pustil. Samozřejmě jsem to včas ohlásil, takže Viky v klidu stihla uhnout. 😀 Došlo k utření a pak Viky vyzývá k rychlé sprše, abysme to ze sebe smyli. Zajímavý, to se mi ještě nestalo. Ale bylo to fajn, hodně jsme u toho pokecali a je vidět, že to Viky opravdu baví a že je ukecaná a užívá si to. Taky mi říkala co studuje a tak dále. Pak se jde na druhé kolo. Lehám na záda a Viky pokračuje tam, kde skončila. Takže okamžité tření skoro svým pokladem o ten můj. Různé kreace, kdy mi honí zadečkem s roztaženýma nohama směrem ke mě, nebo kdy simuluje koníčka, kdy mě honí svýma stehýnkama. Jsem rád, že jsem to pustil poprvý dřív, protože takhle jsem si to mohl daleko víc užívat a neobávat se, že se hned udělám. Byť to, co Viky předváděla bylo neuvěřitelný a po chvilce už jsem měl opět na krajíčku. Tady se ale potvrdilo to, co tu psali ostatní. A sice, že Viky ví, kdy má zvolnit a kdy naopak zrychlit. Hodně kouká do očí, což mě extrémně rajcuje a miluju to. Dodává to tomu celýmu takovej intimnější nádech. Pak konečně přichází do 69 a doslova mi sedá na ksicht a já konečně ochutnám tu nádheru. Moc výborná. Oceňuju, že si předtím prcinku utřela. V téhle pozici taky dochází ke druhé kapitulaci a následně po utření si Viky lehá do objetí a u toho kecáme. Pak sprcha, spíše už očistná a já platím, samozřejmě dávám něco navíc. Pak pusa, objetí a já opět mizím do města 😀

Kdybych to měl shrnout. Viky je nádherná. Přesně můj typ. Krásná v obličeji, mladá, tělíčko dokonalé a k tomu fantastickej přístup, kdy je vidět, že ji to baví. Určitě doporučuju. A sám opakování velmi silně zvažuji.

Viky33-2.webp Viky35-3.webp Viky34-1.webp VikyProfil2-0.webp

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx