Erotické masáže Praha

Monika – Sweet Peach

Jakmile se Monika objevila na tapkach, tak jsem zhavil drat. Ty fotky me strasne braly, takze jsem se vydal tam kde jsem jeste nebyl. Navic jeste chytam slevu 20%. Domluva s operatorem celkem rychla, instrukce s fotkou vchodu a oznacenim zvonku na fotce. Po ceste jeste pisu ze jsem rychlejsi a jestli neni problem zvonit o 5 minut driv abych tam nemusel stepovat, problem to neni, takze na miste asi 8 minut pred stanovenym terminem zvonim. Behem minuty otvira moje vila. Panove dokonalost nasla svoje jmeno, Tahle holka je fakt rozkosna, jak tvarickou (nize prikladam fotku jine slecny, upozornuju ze dole na fotce s oblicejem neni Monika ale typove stejna slecna ktera ji je na teto konkretni fotce hodne podobna), tak i postavou, ale o tom pozdeji.

Privitani polibky na tvare, domluva na masazi sweet kiss s 20% slevou takze za 2000,- Ptam se na pussycat a libani, prej ani jedno nedela 🙁 Ale sdelila mi to zakroucenim hlavou s krasnym usmevem, takze mi to sice bylo lito, ale co uz. Mirime po celkem strmych schodech dolu do podzemi a mirime hned do prvniho pokojiku na prave strane. Zvlastni modre osvetleni, takze mi trva nez se rozkoukam. Predavam penize, sprcha je na pokoji a nez se stacim zeptat na spolecnou tak mi Monika utika s tim ze za chvili je zpet. Tady jeste zminim ze cesky moc nemluvi a bohuzel ani moc nerozumi. Je tu pry kratce a cesky se uci. Tak snad se brzy nauci, protoze jinak je to celkem skoda. Davam tedy solo sprchu ktera je prostorna primo na pokoji. Monika se vraci kdyz jsem jeste ve sprse, prichazi zabalena v rucniku a ja smiruju jak si dava vlasy do culiku. Pote kdyz lezu ze sprchy tak shazuje rucnik a me pada brada az na zem. Wow tomu rikam dokonalost, kdyby slo klonovat, tak Moniku bych si nechal naklonovat aspon 20x do zasoby kdyby se nejaka rozbila 😀 Prsa luxus, pevny plny trojky s krasnejma bradavkama, stihly brisko a paradni prdelka. Uz jsem to asi psal, ale za me to je dokonaly stvoreni a to vcetne obliceje, coz nebyva uplne zvykem. Samozrejme to trosku pokazila tetovanim na stehne a na krku, ale nakonec mi to nejak vubec nevadilo.

Zapomnel jsem zminit ze na me je v pokoji trosku chladneji, dal bych tam teplotu o par stupnu vyssi, ale po tom co jsem zalehnul na bricho tak Monika zacina opravdu intenzivni masaz teplym olejem, takze mi bylo brzy jasne ze mi zima nebude 🙂 Zacina jednou nohou, ale ta masaz je opravdu az sportovni, dava do toho hodne sily, takze je i tahle cast dost prijemna. Pak bere druhou nohu, kazde venuje cca 5 minut. Pak se presunuje na zada a na tech se vyradi jak dlenemi tak predloktim. Fakt poctiva masaz, na normalni sportovni masaze nechodim, ale predpokladam ze takhle nejak muzou vypadat. Obcas zapoji prsa jakoby telo na telo, ale jak je rozjeta tak je to taky spis v takovem sportovnim duchu nez klidnem erotickem.

Po cca 25 minutach veli k otocce, teda aspon jsem to tak pochopil protoze jsem nerozumnel co mi rika 😀 po otocce zacina opet masazi nohou a ted jsem si vzpomnel na masazniky z thajskych, protoze takhle to asi probiha tam, masiruje mi nohu, opet celkem intenzivne a obcas tak jako binkne to leziciho pera, pak prejde na druhou nohu na jejimz stehne pero lezi, takze jak stehno masiruje tak ho tou masazi presune doprostred. Pak prechazi s mazasi na hrudnik a ramena a v teto fazi uz ho jednou rukou bere do ruky a honi. Jsem z ni tak hotovej ze ji musim po chvilce zastavit, protoze jinak bych strikal. Ona na to neco rika, jestli jsem to spravne pochopil tak ze se muzu vystrikat, muzu dat sprchu a pak pokracovat v masazi. 😀 Takze bacha na to chlapi 😀 Kroutim hlavou a rikam ze to urcite ne, ze mam sweet kiss a co to tedy znamena a v cem je to specialni. Tak mi neco rika z toho rozumim jen kiss zbytku vubec 😀 Ptam se tedy jestli bude nejaky body to body, tak prikyvuje a rika ze na to bylo jeste brzy. Ale hned jak to doreknu tak se do nej teda pousti. Je citit ze si drzi odstup, takze zapojuju ruce a snazim se ji trosku rozehrat eroticky. Pritahuju si ji vice na sebe, objimam, no trosku taje. Pridavam pusu na krk, tak se usmiva. Takhle si ji chvili mazlim kdyz je nahore, pak ji ukazu at si jde lehnout vedle me. Libam ji na krk, masiruju prsa, ona masiruje prihonuje me. Hltam cele jeji telo rukama. S pusama se odvazim prejet i nize na bradavku, prekvapive neprotestuje. Rukama hnetu zadacek a hladim stehna zepredu zezadu. Jsem hodne opatrnej a jezdim kolem a kolem cim dal bliz a bliz. Instinktivne sune svoji ruku do klina aby mi zabranila ji tam zabrousit, ale nakonec jeji ruka zustava na podbrisku, takze se na jeji aktualne hodne mokry poklad opatrne dostanu. Lehce si s ni pohravam, libam krk, vypada ze se ji to libi, ale je mi jasne ze z jeji strany to do finale urcite nedojde. U toho me pekne honi, takze kapituluju. Utiracka, chvilka polezeni a do sprchy, uz nas trosku tlaci cas. Do sprchy ji zatahnu sebou a poprosim o umyti zad. Pak ji propoustim a domyji se poradne jeste sam. Ona je v mezicase na pokoji zabalena do rucniku a datluje neco do mobilu. Nasledne me vyprovodi zpet nahoru a rozlucka opet s polibky.

Za me tedy super, ale musel jsem si to osefovat krapet sam, jinak by to taky mohlo skoncit pruserem, strikem po minute a zbytek rucni sportovni masazi.
Slecna ale nadherna ve vsech smerech, erotickou pasaz jsem si poresit sam podle svych potreb a prani, takze aktualne nic pro neaktivni jedince lezaky 🙂 Pokud by ji nekdo doskolil, treba Barbara (o te jiz brzy v me premiere 😀 ) tak to muze byt hvezda prazske masazni sceny. Uvidime ….

hodnoceni 🙂

sweet kiss 2500 po sleve 2000

https://tapky.info/?5277,monika-sweet-peach-774-400-796-774400796-eroticka-maserka

na fotce s oblicejem neni Monika, ale slecna jen Monice podobna

screen-1.png monika_0130-0.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx