Priváty zbytek ČR

Brno: Lara – Afrodita House

Původně jsem do tohoto „salonu“ volal asi před půl rokem na Sandru, ale nemohla v daném termínu, začali mi tedy nabízet jiné, ale chtěl jsem Sandru se silikonama. Operátorka, což byla sama Lara, mi nabídla sebe, že ona je má taky a masáž jde u ní jde navíc zakončit orálem nebo sexem v ceně, takže jsem jí vzal, kór když mě ujistila, že děla i B2B. Nakonec to tehdy zrušila z objektivních osobních důvodů, to se může stát, OK. To bylo asi před půl rokem.

Naskytla se druhá možnost navštívit Brno, takže jsem se teď už domlouval rovnou s ní. Pamatovala se a dohodli jsme se znovu. Tentokrát už setkání vyšlo, ale důvod k radosti to fakt nebyl.

Za prvé: K avizovanému věku 34 let si přičtěte minimálně 10. A je to vidět, hlavně na obličeji, ale i tělo je povolenější. Ani vlasy takovýhle už dávno nemá (délka, hustota). Fotky sice budou její, ale hodně, hodně staré. Ostatní plus mínus sedí (výška, váha), je celkem štíhlá, nadváhu nemá. Silikony nijak zajímavé, rozhodně ne žádný tvrdý a pevně vytvarovaný. A hned na začátku zákaz, že za bradavky nechytat, nesahat, jen držet za prsa. Takže taky celkem zklamání.

Za druhé: Není to žádný erotický masážní salon, ale zrekonstruovaný byt ve 3. patře omláceného činžáku v Kovářské 10, takže pokud čekáte nějaký podnik odpovídající honosnému názvu „Afrodita House“, nedočkáte se.

Za třetí: Varovat mě ale mělo především to, když na můj návrh, že začneme alespoň 45 minut erotickou masáží a to zakončení sexem nebo orálem max. 15 minut na konci odpověděla, že radši začíná sexem a masíruje až potom. Znovu jsem se řekl, že bych to radši tak, jak jsme se domlouvali, ale on prý, že to má radši obráceně a ať to nechám na ní.

Takže žádná erotická masáž s nějakým zakončením, ale nejtrapnější privátová akce, kdy by po šukání zbytek času patala olej, aby zabila čas do hodiny. Masírovat zjevně neuměla a ani neměla v plánu, kdybych to sám neřekl.

Doteď nechápu, proč mi tohle všecko nestačilo k okamžité otočce – nijak se mi nelíbila, fotky starý a neodpovídající, služby zcela mimo domluvu. Fakt nevím proč jsem tomu dal šanci. OK, nechám to tedy na Tobě, řekl jsem a dál se snažil být milý. Zahájeno průměrným orálem (který ani nedělá bez), líbá se maximálně na tvář a ještě takovým dětským stylem, sem tam pohlazení, no úplná vanilka, … akorát že tohle funguje s nezkušenýma teenkama a ne se +/- 45 yo ženskou. Pár minut koníčka zepředu i zezadu to nezachránilo, pak jestli prý nechci nahoru, říkám nechci, chtěla jsi, ať nechám vše na Tobě. Zase špatně, nakonec mě k tomu přesvědčila, že se mi to bude líbit. No nevím, co by se mi na naprosto nudným, přehnaně jemným rádobysexu s ženskou v pokročilým středním věku mělo líbít. Řekl jsem jí, ať se radši vrátí k tomu orálu (to jí šlo líp), ale prostě mě jak ona, tak celá ta situace vzrušovala čím dál míň, nebo spíš vůbec. Takže jsem to po nějaké její nejapné poznámce na toto téma ukončil s tím, že to opravdu fungovat nebude, protože jsem čekal něco jinýho.

No a pak to začalo. Prej co jsem jako čekal. Říkám to, co jsme si domlouvali tenkrát i teď – erotickou masáž, zakončenou sexem a ne sex zakončenej masáží (nemluvě o nesedících fotkách a věku, přidávám dodatečně). Ona, že prý mi to říkala. Ano, říkala, ale až tady u postele, v telefonu jsme se několikrát naprosto jasně bavili o průběhu a o tom, že chci hlavně masáž. Ona, že to má v inzerátu, klasiku. Říkám nemáš, a i kdybys měla, dvakrát jsme se letos na průběhu domlouvali, včetně toho, že děláš i body to body, takže je úplně jedno, co máš nebo nemáš v inzerátu. Ona na to, že by mi prý teda uděalala masáž, ale že já nechci. Souhlas, už nechci, protože by to bylo jen vynucený a je jasný, že to normálně nedělá, takže by s masáží nemělo moc společnýho. A na to že nemám ani čas, ani chuť, za těch okolností. A peníze ať si nechá, že se tady nehodlám dál dohadovat a odcházím. Ona začala zase omílat, že mi to říkala, takže jsem jí utnul s tím, že mi to prostě měla říct dřív než tady na pokoji, že funguje jako obyčejnej privát na sex, protože to bych tam vůbec nešel, tečka. A ne mi celou dobu tvrdit, že dělá erotický masáže s extra zakončením. To už jsme stáli u dveří a madam na toto sdělení za mnou práskla dvěřmi tak, že málem vypadly z pantů. Takže se ještě bude cítít dotčená, že vydělala dva litry za pár minut ničeho? To je fakt směšný. Nevím, co si o sobě myslí, není na ní naprosto nic, co by mělo hodnotu těch dvou litrů. Nestála by za ty peníze, ani kdyby tam člověk šel na sex.

A nevim, co jsem to měl za den, že jsem ani nechtěl peníze zpátky, kaju se a slibuju, že už se to nebude opakovat. Takže aspoň varování pro jiné zájemce z Brna.

A jen potvrzuji, že navzdory odkazu (v němž figuruje asi její dřívější „umělecké jméno“) se jedná o Laru, tel. 776 428 158.

Erotická masáž se zakončením sexem

60 minut

2000,-

(špatná, propadák)

https://www.tapky.info/?5280,lara-afrodita-house-brno-776-428-158-776428158

Lara05-2.jpg Lara03-3.jpg Lara01-1.jpg Snimek_obrazovky_Lara-2024-0.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx