Diskuze

Dočasně mizející fotografie

Rozumím dívkám, které kvůli osobnímu životu nechtějí mít vystavené skutečné obrázky. A co obrázky WhatsApp, které po zhlédnutí zmizí? Masážní salóny a  operátoři by mohli poslat mizející fotografii obličeje nebo těla. Očekávání klienta a realita jsou tak blíže. Obecně platí, že když je velký rozdíl ve fotkách, lidé se nevracejí, a proto obchody ztrácejí opakované obchody. Takže pokud jsou dámy s takovými obrázky v pořádku, je to výhra pro všechny.

PS: Jen předkládám divokou myšlenku k diskuzi, neprosím, aby se to stalo, aby na mě simps neútočili.

5 1 vote
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
sexydrapky
12 října, 2024 09:27

Upřímně i mizející fotky dokážeš určitým způsobem odfotit.. třeba i přes druhý telefon a identita masérky ve špatných rukou by se šířila po internetu.
Nehledě na jiný detail by tohle prostě nefungovalo😄

12 října, 2024 10:49

Poslať fotku 4-5 náhodným ľuďom denne by z môjho pohľadu bolo už skoro to isté, ako ju zverejniť na stránke. Kto trošku vie, ten si ju aj tak z WA stiahne.

Možno som divný, ale než fotka s tvárou alebo celým telom je pre mňa oveľa väčšie lákadlo, keď má masérka okrem profi fotiek aj nejaké „selfie“ z mobilu bez tváre a hlavne bez veľkej retuše a filtrov.

12 října, 2024 11:34
Reply to  Lourb

Agreed. Selfies always grab my attention in this context. We’ve all gotten burned by doctored photos, but I understand the need for their privacy. I try to pay attention to whoever is working at a salon at the start/end of my sessions. Oftentimes there are many girls milling about, so I’ll enquire about anyone that catches my eye. Often the site photos undersell, and, even more likely, oversell. Catching a glimpse in-person is best, though it’s obviously random. Charlote at Candy Shop hadn’t been on my radar whatsoever, but after spying her while waiting for Jenifer (stunning in her own right), she’s now at the top of my list.

Last edited 4 dní před by WhiteRhino
5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx