Erotické masáže Praha

Nika – Passion Massage

Nedávno jsem se rozhodl vyzkoušet za mě poprvé masážní salón: Passion Massage v ulici Jindřišská. Komunikace proběhla bez problému, objednán bez rezervace půl hoďky před příchodem. Salón jsem vybral neboť mám rád footjob/footfetish a zde se za něj neplatil příplatek tak jako je teď už téměř všude. Na místě jsem si ze 3 holek vybral Niku.

Nika: údaje z webu relativně sedí, hubená a vypadá jako na fotkách, akorát ji asi nebude asi 22 ale spíš tak k 30 (tipuji 28). Je to ruska, ale česky rozumí a má ráda být dominantní, takže je footfetish vůbec nevadil.

Na začátku jsem si pohrál s jejími nožkami, jednou nožkou mě škádlila a druhou si nechala olizovat. Po chvilce hrání mě oběma nožkami přivedla k výstřiku. Hodím spršku a jdu si lehnout a pokračovat masáží.

Zde trochu slabší výkon, je vidět že masérka to rozhodně není. Začínáme na břiše: nejdříve mě masíruje rukama na zádech, poté nohy a hned ruce. Tak jako zrychleně všechno, nepřislo mi to moc relaxující. Poté se tedy pokouší o B2B pomocí jejího zadečku, ale ten není moc příjemný a řekl bych, že má holčina docela povylezlou kostrč. No nic, po nějakých cca 25 min otáčím na záda.

Zde mě chvilku masíruje rukama, ale v zápětí přechází opět na hrátky nožkama. Mohu říct že aspoň to jí jde a umí je ovládat. Odsud už je scéna opět podobná jako na začátku. Zkoušel jsem ještě aby mi ho chvílí masírovala rukou, ale to bylo takové nemastné neslané, neuměla zrychlit, a tak jsem se nakonec udělal o její nožky. Celkem akce trvala 45 min. Opáčko spíše ne.

Platba: Hodinová masáž B2B 2000 Kč

https://www.tapky.info/?4964,nika-passion-massage-608-636-535-608636535

Hodnocení:  (průměr, nic moc)

 

photo_2024-04-28_17-36-28.jpg

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx