Erotické masáže Praha

Lea – Infinity Spa

Byl jsem navštívit novou posilu v Infinity slečnu Leu. Neměla žádnou recenzi a já chtěl být první. Bohužel jsem to nestihl. Nevadí, zážitek za to určitě stál a stálo u toho i něco jiného… a to od první minuty co jsem navštívil pobočku Infinity v Hálkově ulici, kde měla Lea ten den službu.

Zazvonil jsem u vchodu, ale zrovna mají porouchané dveře, tak pro mě Lea musela dojít dolů. Naštěstí jen z 1. patra. Lea mě přivítala s úsměvem a já ji následoval po schodech nahoru. Je to vyšší slečna s pěkným modelskovským obličejem. Měla vlasy obarvené skoro na bílo, pěkně upravené, tvář pohledná. Tělo štíhlé, věk 27 asi sedí. Těšil jsem se, až ji uvidím nahou.

Svlékl jsem se na pokoji a dostal vodu, za chvíli mě Lea vyzvedla zabalená do ručníku a šlo se do sprchy. Tam si odhodila ručník a mě se prakticky hned postavil. Začala mě mydlit a pěkně se přitiskla. Nabídl jsem, že jí také namydlím a přikývla, ruce mi rovnou nasměrovala na prsa a vedla mi je. Byly jsme přitisknuti tělo na tělo a navzájem se mydlili. Rukou důkladně umývala i ptáčka, který byl v pozoru. Pak si mě otočila zády a mydlila mi hruď a samozřejmě nezapomněla ani na podbřišek. Nakonec si klekla a omyla mi i nohy a ptáka s obličejem kousek od něj. Občas se podívala nahoru a usmála, taky jsem se usmíval. Takhle pěkně a důkladně mě ještě nikdo nikdy nenamydlil. Na závěr mě dokonce sama i utřela. Za mě zatím nejlepší sprcha, kterou jsem zažil.

Po přesunu na pokoj mě vyzvala ať si lehnu na „život“. Ukázalo se, žem to Ukrajinsky (možná Rusky) znamená břicho, tak jsem se jazykově vzdělal a zasmáli jsme se u toho. Poslušně jsem lehl na „život“ a Lea začala s masáží. Nejdříve mě masírovala bez oleje a až po chvíli mě polila teplým olejem od krku až po zadek a opravdu důkladně promasírovala záda i krk. Byla to opravdová masáž, žádné šimrání. Pak mi roztáhla nohy, sedla si mezi ně a pokračovala s masáží hýždí, stehen a lýtek. Občas zajela mezi půlky a masírovala hráz a šourek. Lehce jsem se nadzvedl a Lea vypustila ptáčka ze svého zajetí. Vyndala ho z podbřišku, začala se mu jednou rukou pomalu věnovat a při tom nepřestávala druhou rukou masírovat hýždě a stehna, pak si vyměnila ruce a pokračovala. Po skvělé sprše to byla i skvělá část na břiše. Málo která masérka se takhle stará už při masáži na břiše.

Po otočce pokračovala v masáži krku, a hrudi s druhou rukou skoro nepřetržitě na ptákovi. Pozoroval jsem ji při práci, šťastně se usmíval a hladil jí po zádech a zadečku. Občas se na mě podívala a taky se usmála. Pak se ke mně přitiskla a rty přejížděla přes krk s rukou pracující pod tělem. Na závěr se usadila mezi moje roztažené nohy a začala sofistikovanou ruční práci při které zapojovala i poprsí. Střídala různé techniky, masírovala hráz, šourek a břicho. Byl to maximálně intenzivní zážitek. Ležel jsem jako v tranzu, klepal se vzrušením a snažil co nejvíce oddálit ejakulaci abych skvělý zážitek maximálně prodloužil. Pak už to nešlo a já se celý rozklepal. Zážitek to byl opravdu maximální a já prožil jeden ze svých nejsilnějších orgasmů.

Závěrečná sprcha byla stejně kontaktní jako ta na začátku. Lea mi umyla každý kousek těla a na závěr mě opět otřela. Opravdu příkladný servis. Návštěva stála za to. Odcházel jsem s úsměvem, který mi vydržel několik dní.

Byl jsem na klasické erotické masáži na 60 minut za 2000 Kč.

  • Hodnocení: super

https://tapky.info/?5270,lea-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_5416-822x1024.jpeg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx