Erotické masáže Praha

Timea – Paula Masáže

Minulý týden jsem dostal chuť na další masáž a pročítám recenze kam zajít. Nakonec jsem se rozhodl pro Paulu, ale objevil jsem že inzeruje i její nová kolegyně Timea. Recenze na ní super, tak ihned přes whatsapp zjišťuji volné termíny. Timea pracuje pouze dva dny v týdnu, ale volný termín hned nabídnut na pondělí nebo čtvrtek. Já volím čtvrtek, s tím že si ráno vzájemně potvrdíme, jak bývá u Pauly zvykem. Ráno se chystám na výlet do Prahy, ale Paula se ozývá s omluvou, že Timea bohužel nemůže a nabízí mi ihned náhradní termín na  pátek. Jelikož jsem se strašně těšil, tak jsem potvrdil. Ještě ráno si znovu potvrzujeme, že vše platí a já sedám do auta a vyjíždím do Podolí. Parkování v pohodě, v blízkosti na fialové zóně. V domluvený čas zvoním na dveře a otevírá mi nádherná Timi. Nervozita opadá a už od pohledu jsem si říkal že to bude paráda. Prostory, koupelna a byt je útulný a čistý. Ten kdo byl u Pauly, tak ví a nemusím dále popisovat.

Timi mi nabídla vodu a ukazujeme pokoj, kde si mám odložit věci. Dle předchozí domluvy, měla Timea krásné sexy prádélko a přes něj župánek. Když jsem si odložil, tak začala krásná předehra. Tulila se na mě a nastavovala zadeček. Chvilku jsme se hladili navzájem a já už to nevydržel a pomalu jsem ji začal svlékat. Její postava je super, štíhlá, dlouhé vlasy.

Slečna mě posílá do sprchy, s tím že za chvilku za mnou přijde. Než jsem sešteloval teplotu vody, Timi byla už u mě a začala mi mít záda. Nechá si mě otočit, namydlila zepředu a klekla si přede mnou. V tu chvíli mi ho uchopila do ruky a začala imitace orálu. Po té si mě usušila a odcházíme do pokoje, kde uléhám na futon. Nejdříve začala důkladnou masáž nohou, po té zadek a záda a nakonec se přestěhovala k hlavě. Jednou rukou se starala o kámoše a hezky masírovala tělo na tělo. Já si to užíval a celou dobu jsem ji sledoval v zrcadle. Po té zavelila otočku a masáž opět B2B. Do toho mi krásně vzdychala do ouška a celou dobu polibky po celém těle. Užasné GFE. Chvilku se vzájemně mazlíme a Timea si lehá vedle mě a začíná si masturbovat svoji pipinu. Chvilku jsem se kochal a u toho jsem hladil její překrásné poprsí. Po té mě vyzvala a já se přidal. Začal jsem jí také masturbovat a sama si říkala, abych přidal na rychlosti. Nádherně jsem ji udělal, až křičela hlasitě blahem. Po té pokračovala v masáži a přechází do 69. Já si užívám pohled na její pipinu  a Timea zrychluje. Zakončení masáže bylo nezapomenutelné. Od super simulované soulože, až po velmi povedenou ruční práci. Ještě jsme si na závěr chvilku přitulili a skvěle pokecali.

Po té odcházíme společně do sprchy, kde následovalo to co na začátku. Oblékám se a na závěr placení. Rozloučení a pusa nakonec. Byl to super zážitek a Paula si vybrala skvělou společnici, od které získala parádní školu.

Exclusive masáž

60 minut, 2500 Kč
Hodnocení recenze: 😃 (superdobrá)

https://www.tapky.info/?5222,timea-paula-masaze-704-473-033-eroticka-maserka

timea_021-1.jpg timea_011-2.jpg timea_031-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 října, 2024 02:10

To zní hodně dobře!

Je to opravdu srovnatelný s Paulou? Ta akce ve sprše? Že bych jí prubnul 🙂

A to honění pipiny, to u Pauly není, že jo? To je tady specialita…

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx