Priváty v Praze

Naomi 720 517 156 – Privát Ital

Dívka – podnik

Naomi – Privát Ital – Svornosti 21 – 720 517 156

Vzhled dívky

Věk tak okolo 28 let, výška 160cm, prsa 3, tetování, hezký obličej.

Návštěva někdy z letošního léta

Domluva přes operátorku byla ok, akorát mi neřekla, že jsou to hned první dveře vpravo. Ačkoli se navenek privát snaží být něco lepšího, pravý opak je pravdou. Dveře otvírá Naomi, napohled malá, celkově trochu plnější, ale štíhlá (hlavně v pase) celkem mladá holka. No a hned za dveřmi jsou schody do sklepa plné bot, kde podnik sídlí (jeden z nejhorších vstupů co jsem viděl). S tím, že se musím vyzout zde. Ještě, že se tam vešla alespoň židle. Ve sklepě, který naštěstí není tak tmavý jako v Holy Clubu mě vede do jednoho z pokojů.

Zatím se tváří vcelku mile, ale trochu varující bylo, že nenabízela žádnou extra službu (Podle toho co následovalo, divil bych se, kdyby dělala cokoli navíc i za hodně tučný příplatek, ale někdo lépe vyhlížející by asi mohl mít jinou zkušenost). Po předání peněz mě osobně vede do sprchy úplně na druhém konci sklepa a i přesto jen v ručníku potkávám jednoho kolegu. Začala se tvářit, jako by to snad byla moje chyba. Zatím co se sprchuji, čeká v protější místnosti, ale přestože po dokončení nejprve zaklepu na dveře, tak při zpáteční cestě potkávám dalšího kolegu (jiného než poprvé). Na co tam asi v protější místnosti čekala, ale letmo jsem zahlédl snad lednici (možná svačina…)

Tak jo, jsme zpět na pokoji tváří se jak černá vdova a jde se na věc. Osahávačka povolena, ale přeci je trochu omezeně. Pozici 69 prý nedělá (prstění už vůbec ne) a orál jen s kondomem. Musím uznat, že sice nebyl nejhorší v životě, ale moc k tomu nechybělo. Z mého úhlu pohledu to vypadalo jako by sice byl v puse, ale měl jsem pocit, že se ho snad vůbec nedotýká. Pochopitelně, že s takovouto atmosférou jsem měl problém s postavením a další taktika byla jasná, tedy co nejrychleji to utrpení dokončit. Takže zavelel jsem, aby šla na záda a začal usilovně ladit do provozuschopného stavu. Nezapomněla mi připomenout, že to nějak dlouho trvá. Nakonec sice v této jediné poloze dokončeno, ale věřte mi, že i kdyby to celé trvalo jen 15 minut tak i tak to bylo příliš dlouhé, protože už při oblékání (bez opětovné sprchy) jsem se viděl hodně daleko odsud.

Služby

Klasický sex

Zaplaceno za 30 minut

2000kč

Hodnocení

Za mě asi nejhorší zážitek v roce 2024, ale abych byl spravedlivý, v životě už jsem poznal i horší.

Takže propadák roku

https://www.tapky.info/?5274,naomi-privat-escort-720-517-156-720517156

nao4.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 října, 2024 20:09

Meeting someone else in towel WTF. I would have walked away right there.

6 října, 2024 21:56

Slečna o 10 cm nižší než píšou v inzerci, asi co uberou na věku, přidají k výšce, aby se zachovala rovnováha vesmíru. 😀

Každopádně díky za recenzi potvrzující, že do tohohle podniku nemám nikdy chodit.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx