Erotické masáže Praha

Anetta-masaze, Amateri

Moje druhá masáž byla asi před necelým rokem u Anetty, kterou jsem si našel na amateri.com a na fotkách vypadala luxusně. Shodou okolností jsem měl plánovanou cestu do Říčan, tak už to k ní bylo kousek. Týden dopředu se objednávám, s tím že v den masáže si to ještě potvrdíme. Hodinu dopředu potvrzuji, že vše platí a obratem dostávám adresu s pokyny a já vyrážím směr Újezd nad Lesy. Zaparkoval jsem před brankou do zahrady a píšu že jsem na místě. Branka byla otevřená u jdu ke vchodovým dveřím. Tam jsi mě Anett vyzvedla a odvádí mě dovnitř. Pusa na seznámení a předává mi ručník a posílá do sprchy. Bohužel společnou masáž nedělá.

Po osprchování si mě vyzvedává v krásném župánku a odvádí mě do malého pokojíku, kde hraje krásná relaxační hudba. Nejdříve ulehám na břicho a Anett odhaluje své tělo, které vypadá dost dobře. Její postava je úžasná a prsa akorát do ruky. Všímám si, že v jednom má piercing, prý už z mládí. Začíná mi masírovat záda, která byla zprvu zdravotní ( má již dlouholeté zkušenosti ) a hned poznala moje ztuhlá záda, což mi nevadilo. Po chvilce ale přidala svá ňadra, se kterými mi klouzala po zádech. Do toho mi vzdychala do ucha a začala si hrát s tím dole. Jediná nevýhoda je, že na pokoji neměla zrcadlo , tak při masáži ji moc nešlo pozorovat.

V půlce následovala otočka a nasedla si na mě. Konečně jsem si mohl vychutnat její prsa a začal jsem si s nimi hrát. Dokonce i líbám její bradavky, kde má piercing. Po nějakém čase otočka do polohy 69 a krásně se nastavovala kundičkou, takže jsem měl krásný výhled. Bohužel zákaz se dotýkat i povrchově, což mě trochu štvalo, ale respektoval jsem to. Pak mi ho pevně uchopila do ruky a na závěr super vyhonila. Po té ještě chvilku relax a skvělí pokec. Nezbývalo už moc času, tak odcházím do sprchy sám. Anett na mě už čekala v županu a na závěr rozloučení a pusa.

Anett je velmi milá a komunikativní. Domluva naprosto jasná, vše klaplo přesně na čas. Po chvíli v její společnosti jsem měl pocit, že jsem byl  u kamarádky, kterou jsem znal léta.

Erotická masáž – body2body

1 hod

2000,- Kč

https://www.tapky.info/?5137,amateri-anetta-masaze

 (super,dobrá)

 

q54c9ril-2.png yxalo9xb-1.png wielsa89-0.png

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx