Erotické masáže Praha

Rebeca – Infinity Spa

Navštívil jsem salon Infinity Spa a měl jsem možnost vyzkoušet masáž od Rebeky, která je v oboru ještě začátečnice. Když jsem procházel stránky, tak se tam zrovna objevila, a tak jsem se na ní hned operátorky zeptal. Operátorka řekla, že je úplně nová a že je teprve v zácviku. Jestli chci, tak můžu být její úplně první klient. Tato představa mě lákala. Budu její učitel 🙂

Přišel jsem na čas do pobočky v Koubkově ulici. Přivítala mě Rebeca, drobnější blondýnka mladistvého vzhledu. Bylo na ní vidět, že situace je pro ní nová a byla lehce nervózní. Zavedla mě na pokoj a nabídla pití. Pak jsme se přesunuli do společné sprchy. Rebeca působí hodně mladě, tělo má krásně štíhlé, luxusní pevný zadeček a ňadra akorát do ruky. Řekl jsem jí, že operátorka na ní prozradila, že jsem její první klient. Přiznala, že začíná a zkušenosti má jen ze společné masáže s jinou masérkou a že se zatím učí a vyzvala mě, ať jí klidně řeknu co se mi líbí nebo co dělá špatně. Tenhle přístup se mi líbil. Začali jsme se společně mydlit a já jí řekl, aby hlavně nezapomněla na mužské partie, že je potřeba je pěkně namydlit a řádně připravit na masáž. Pěkně poslechla a já pak na oplátku namydlil jí.

Přesunuli jsme se na lůžko a já ji poprosil o důkladnější masáž zad a že může klidně trochu přitlačit. Opravdu se snažila a masáž prováděla důkladně. Pak zapojila B2B, které ji asi v salonu naučili. V průběhu masáže na břiše jsme příjemně pokecali a navzájem si sdělili, co se komu v posteli líbí. Snažil jsem se být maximálně příjemný a empatický a bylo vidět, že počáteční nervozita z Rebeky spadla.

Po otočce jsem jí popsal pozice, které se mi u masérek nejvíce líbí. Rebeca mě nejprve jemně namasírovala celé tělo a pak postupně měnila pozice podle mého seznamu. Začala na koníka kdy pěkně přirážela pánví a rukou pracovala na mém údu. Bylo vidět, že s mužským přirozením to umí. Hladil jsem jí při tom její krásná ňadra. Dívali jsme se na sebe a oba měli na obličeji úsměv. Pak přešla do obráceného misionáře a jezdila po mě nahoru a dolů. Pak znovu na koníčka s honěním za zády. Tato pozice už vyžaduje trochu tréninku, ale i tak jí Rebeca zvládla skvěle. Nabídl jsem jí jisti nechce také namasírovat. Přivítala to s nadšením, lehla si na břicho a zadeček vyšpulila vzhůru. Mě se naskytl královský pohled na její svatyni a začal jsem zadeček masírovat o sto šest. Pak jsem po ní přejížděl odspoda nahoru, jak to masérky dělají a přirození jsem zaparkoval mezi její stehna.

Když se otočila, tak jsem si na ní sedl a zaměřil na její ňadra a Rebeca mezi tím jemně masírovala moje břicho a nezapomínala ani na mojí chloubu.

Čas se nám pomalu krátil a tak znovu převzala iniciativu a tentokrát nasedla na obráceného koníka. Já masíroval její zadeček a Rebeca finišovala s prací dole. Za chvíli bylo hotovo. Lehce mě otřela a přesunuli jsme se do sprchy, kde jsme se opět navzájem omyli a pokecali o společných pocitech z její první samostatné masáže.

Zážitek to pro mě byl skvělý, role učitele byla vzrušující a Rebeca je poslušná žačka. Je velmi snaživá a i když má před sebou ještě spoustu učení, během naší seance si vedla dobře. Sama říkala, že se chce zdokonalovat a byl na ní vidět zájem o spokojenost klienta.

Za čas si ji přijdu zkontrolovat, jaké dělá pokroky. Snad jí od jejího počátečního nadšení nikdo neodradí.
Jen fotky na webu zatím nejsou její, prý ještě nestihla ani focení.

Masáž klasická erotická na 60 minut za 2000Kč.

Hodnocení: (super)

https://tapky.info/?5247,rebeca-infinity-spa-603-373-881-603373881-eroticka-masaz

 

 

rebeca_017.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 října, 2024 13:54

Nemela teda spis ona zaplatit tobe? 🤔

3 října, 2024 19:06
Reply to  Avangard

Jako o tom žádná, občas to mám stejně 😀 ale představa toho reálného školitele je celkem fajn 😀

4 října, 2024 07:58
Reply to  pyjer

Nechápu proč ti na to simps dávaj palec dolu, jako dát 2k za masáž a muset učit masérku jak na to je úlet. I když chápu že Avangarda to bralo, o tom žádná, sleva by měla bejt na místě.

4 října, 2024 12:49
Reply to  willsmith

Operátorka klienta upozornila, že je maserka nová a měla za sebou jen jednu masáž. A to proto, aby pak nebyl zklamaný, že vše není třeba úplně TOP. Klient se rozhodl, že bude v roli učitele… třeba právě proto, že ho to rajcuje. Jinou masérku nechtěl.
A jinak i nová masérka se musí vše naučit, aby tady nebyla na pranýři a svým klientům poskytla v budoucnu to nejlepší. A my jsme rádi, když je klient s tímto v pohodě a vezme takovou masáž jako hru, která ho baví.
Každý se učí….Wildo😘

4 října, 2024 17:39
Reply to  willsmith

I am not a simp, I am actually reverseFilip but this do not deserve negative comment. Erotic masseuse doesn’t have to be expert in massage or master few robotic moves. This freshness and raw experience makes encounter more erotic.

user1902
5 října, 2024 05:40
Reply to  willsmith

kedysi som nove zacinajuce maserky vyhladaval. byval s nimi najlepsi a najautentickejsi zazitok. ako s s kamaratkou a nie profesionalkou. ale dnes najst skutocne novu je takmer nemozne, aj ked sa objavi „nova“ v nejakom salone, tak uz ma za sebou 3 ine salony, pripadne prechadza z privatu a podobne, takze Avangardovi tak trochu zavidim, ze mal takuto moznost. prave naopk, kvoli najlepsim zazitkom s novickami nevidim dovod, preco by mali mat nizsiu cenu
samozrejme, v takom CandyShop to je rozdiel, pretoze nova uz ma za sebou xy skoliacich sedeni, duo masazi a neviem co vsetko a vsetky postupuju podla jedneho scenaru, tak je to o niecom inom. ale v salonoch, ako je Infinity, kde si kazda ide svoje a cim dlhsie pracuje, tym je horsia kvalita, tak tam sa od zacinajucich, ktore si „mozes skolit“ dockas vo vacsine pripadov, top zazitku. ale ako som napisal, skutocne zacinajuce sa velmi tazko hladaju.

4 října, 2024 15:08

Díky za tip 😊 Platí, že je to Češka?

9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx