Erotické masáže Praha

Sofie – Fantazie Massage

Ke konci prázdnin jsem měl služební cestu do Dejvic. Byl jsem o 2 hodiny dříve, tak jsem si řekl proč nezajít na masáž a čekání si trochu zpříjemnit. Hledám co by mohlo být v okolí a objevuji podnik Fantazie Massage. Zkouším psát přes Whatsapp a odpověď byla ihned, že má volno jen Sofia. Bylo to narychlo, tak není čas moc vybírat. Dívám se na recenze a fotky na ťapinách a potvrzuji rezervaci. Dlouho jsem si přál vyzkoušet nějakou milfku s pořádnýma kozama.

Vstup je z velmi rušné ulice a v blízkosti zastávky, ale jelikož nejsem pražský tak mi to bylo jedno. Zvoním na zvonek a otevřeno bzučákem, pak pokračuji do podzemních prostor kde už na mě čekala samotná černovlasá  Sofie oblečená jen v župánku, hezky se na mě usmívala. Na přivítanou dostávám pusu a odvádí mě na pokoj. Zde domlouváme jaký druh masáže a říkám si o slevu jako první zákazník přes Ťapiny. Věk i fotky si myslím že sedí. Není to žádná modelka, ale na svůj věk akorát. Prsa velká, pevná a přírodní což jsem při hraní oceňoval. Na pokoji byla jen mini sprcha, takže mě nechala osprchovat a čekala na mě.

Ulehám na břicho a masáž začíná, její pohledy si vychutnávám v zrcadle. Začíná masáží zad, a občas si pohraje i tam dole. Do toho hezky funí do ouška a zapojuje i ty její velké kozičky. Po 20 minutách se otáčím na záda a začala si hrát s mým kamarádem přes kterého projížděla zadečkem, pyskami a prsama. Cítil jsem že už to na mě přichází, tak jsem ji poprosil, aby trochu zvolnila. Chvíli jsme se jen přitulili, líbali jsme vzájemně po celém těle a Sofie si to také užívala.  Pak pokračovala dál v poloze 69, kde jsem se nakonec hezky vystříkal.

Na závěr jsem si dal samotnou sprchu.

Sofie je krásná Milfka, které masáže baví a umí za to vzít. Čas dodržen.

Druh masáže: Pussycat masáž

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2400 Kč – zde uplatněna sleva za první masáž

Odkaz: https://www.tapky.info/?4948,sofie-fantazie-massage-770-199-109-770199109

Hodnocení:  (super, dobrá)

 

 

 

sofie_001-2.jpg sofie_003-0.jpg sofie_004-1.jpg

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx