Diskuze

Normální život masérky?

Chodím na masáže už fakt nějakou dobu a bavím se s těma holkama, tak mě začalo zajímat, jak to vlastně celé vidí…V podstatě je tam spousta mladých a pěkných holek, chápu, že ne všechny jsou z dobrých rodin, a primární motivaci jsou asi rychle peníze / někde živení rodiny atd. Ale plánujete někde do budoucna normální život / normální vztah, koukáte vůbec na to, kdo za Vámi chodí, jestli je to nadějný chlap atd…Vím, že spousta holek považuje klienty za jakési maso, za zdroj peněz a nic víc, a tak se mezi sebou o nich i baví, zejména ty mladý. Ten absolutní minimum chytřejších se snaží opatrně zjišťovat co je klient třeba, kde dělá atd. Mě je některých holek fakt líto. Mladá, pěkná, umí několik cizích jazyku, ptám se ji, co tam vůbec dělá, proč neseženeš normálního chlapa a nežije normální život. ale ona si myslí, že toto je jen dočasné, pak vše bude ok, a dělá to jen krátce pro prachy…

Nechci nikoho agitovat, ale nemám dobré zprávy. Co člověk dělá včera věku 17 až 24 let, to pak emočně hledá celý život. Najít si dobrého chlapa v dobré společnosti s takovým životopisem je složité. Emočně je žít pak ba zhroucení se, a mnoho žen jsou pak nešťastné, protože nic jiného neumějí, ale vymanit se z toho kolotoče nemohou. Následují drogy, chlast…Znám snad jeden dobrý příklad. Jedna šikovné společnice si našla nějakého kriminálníka z Brna co dělá ve stavebnictví a ten se ji nakonec z lítosti (a z dobré kouřové plus z frustrace ze staré) prostě vzal. Nechci tím říct nic negativního, ale holky, když k vám  přijde nějaký mladý zajímavý chlapík, zkuste třeba jít do útoku nebo tak -)

1.8 5 votes
Hodnocení recenze
30 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 října, 2024 10:44

Mě z toho vyvstala otázka, kolik „mladých zajímavých chlapíků“, ve výše uvedeném smyslu vůbec na masáže chodí.

liborr
1 října, 2024 14:38

jojo, takových příběhů jak je to jen na chvíli a že s tím slečna do roka sekne jsem slyšel milion. Třeba novinka Bara v Candy by mohla vyprávět.

Vtipné taky je, když na práci těchto holek v okolí někdo přijde a ony zatloukaj a zatloukaj, změní třeba jen salon a jedou dál. Nebo se nechaj nabízet podpultově jen přes sms pro turisty, jak mi nedávno nabízeli Miru a Rózu v Rabbitu.

Když jsem s masážema začínal, tak mi některých těch mladých holek bylo líto, přece jen přijedou do nové země, zvlášť pro východní typy je CZ dost drahá destinace a nájem je drahý. Na druhou stranu, když pak člověk vidí novou manikúru, řasy z salónu a nejnovější iPhone…tak je nutné si uvědomit, že dost těchto holek jsou prostě typy, co chcou všechno hned a nejsou schopny a nechtějí si uvědomit, jaké dopady na ně může mít tato „práce“ v budoucnu.

A všem perspektivním mladým pánům bych připomněl, že práce těchto holek je honit péra a ukazovat pičky cizím týpkum a tahat z nich peníze, což je fajn zažít si v salonu, ale mít takový typ holky doma není pravý ořechový….s tímto řečeno, masážím a otlapkavaním mladých sexy holek zdar!

1 října, 2024 19:30
Reply to  liborr

Jak se prosím tě člověk dostane mezi příjemce těch sms pro turisty„?
A jde o tu Rozu, která byla v Rabbitu vloni v srpnu a po cca 14 dnech zmizela z nabídky?

liborr
1 října, 2024 19:56
Reply to  ExPlayer

výraz „sms pro turisty“ byl možná matoucí, za což sorry. Každopádně normálně jsem jednou z nového čísla napsal na králičí WhatsApp, jestli ten den večer jsou ještě volné nějaké holky a poslali mi fotku Miry (která ted nedávno nenadále skončila) a Rosy (nevím jestli máš na mysli tu stejnou, já ji mám v hlavě uloženou jako Rozu z candyshopu ještě…od te doby byla pod různými nicky různě po salónech)

1 října, 2024 23:08
Reply to  liborr

Tak to asi nebude tatáž masérka. Roza, co brzy zmizela, byla mimořádně roztomilá Kazaška (nebo odtamtud někde).
Rosy z Candy, která byla potom Viky v Rabbitu (jiná než dnešní Viky), jsem už nezažil, ale když jsem po Roze trochu pátral, tak jsem se od důvěryhodné masérky z Candy cca před rokem dozvěděl, že Rosy/Viky skončila proto, že sbalila Dubajce a žije s ním v Dubaji.

Což by podporovalo tu šťastnou verzi osudu masérek – ale pokud Rosy je opět (nebo stále) tady a masíruje, i když >podpultově<, tak to zase nasvědčuje spíše tomu méně nadějnému opaku…

Last edited 4 dní před by ExPlayer
liborr
5 října, 2024 16:02
Reply to  ExPlayer

tak to nevim, jestli to je ta stejna

1000001204.jpg
5 října, 2024 19:07
Reply to  liborr

Asi není. I když poprvé vidím tyhle fotky se jménem „Rosa“ – tahle mívala tyto fotky v Rabbitu pod jménem „Viky“ (dal jsem sem odkaz na Ťapky, ale místo toho to vkládá velikou fotku, tu vpravo nahoře), předtím byla „Rosy“ v Candy a předtím snad i v Nirvaně (recenze se dají najít).

„Roza“, co byla v Rabbitu v srpnu 2023, vypadala takhle,
udávané parametry 155 (celkem souhlasilo)/49/2, 22 let a zřejmě Kazaška:

roza-0-150x150.png
Last edited 7 hodin před by ExPlayer
Watchmen
1 října, 2024 17:46

Já se s holkama taky bavím, takže vím, že na masáže chodí dost zoufalců, kteří si nedovedou najít partnerku v normálním životě. A tak je napadne, že zachrání nějakou masérku nebo ťapku. Holkám tlačí do hlav, jak budou v háji, ale naštěstí je tu on, slitovný bílý rytíř, aby jim otevřel oči a z toho marasmu je vytáhl. Holky se mu pochopitelně vysmějou a pošlou ho k šípku. Co taky s takovým troubou? A zhrzený zachránce začíná moralizovat…

2 října, 2024 00:04

Moralizování nebo hodnocení… já bych se do toho radši nepouštěl, je to sakra tenkej led. Pajos, který zahájil tohle vlákno, chodí prý na masáže dlouho. Tak si pojďme říct na rovinu, jsi součást toho světa. Stejně jako většina zde. Přikrmuješ ho penězma.
Uklidňovat se můžeš všelijak…

že snad ty holky nikdo fyzicky nenutí,
že je to hra s nahotou a když jsou s tím srovnané, tak může být i zábava (hrátky)
že existují pravidla salonu, aby to byly jen ty hrátky
ty peníze jim pomohou překonat f.krizi
….jo a masáž nemáš jako nevěru svojí partnerce

Alibismus? Pokrytectví?

Nebo tady někdo občas napíše, když se tváří unaveně/kysele tak ať jde k albert pokladně… To je nápad!

Já bych si radit masérkám co se životem netroufal.

A když už je řeč o lítosti, máš představu kolika lidem v nouzi by těch tvých 2 nebo 4 tisíc měsíčně (někdo má i násobek) pomohlo?
(=> Vyhonit si sám a peníze poslat na charitu!)

Last edited 4 dní před by Vrabec v hrsti
2 října, 2024 00:49
Reply to  Pajos

Jsme se vůbec nepochopili, nevadí. Buď je ti to jedno, jsi hedonista, manželka jakbysmet, fajn.

Nebo jak píšeš, je ti jich někdy líto, záhuba života… tak pokud to tak je, tak jí mj. způsobuješ, resp. jsi součást toho, co vidíš jako možný problém.

Ale srát na to, že chodí tel.moderátor mne udělalo radost! To je úplně skvělý!

Last edited 4 dní před by Vrabec v hrsti
2 října, 2024 09:33
Reply to  Pajos

I feel sorry for you. You go to NYC, let wife get gangbanged by blacks and take pride in that lol

2 října, 2024 22:16
Reply to  Pajos

That’s what Ben Affleck used to say until it became public knowledge that Diddy used to run trains on Jennifer Lopez in NYC. Chooo Chooo Ho Ho Ho

liborr
5 října, 2024 15:59

I actually find it really funny, how at Candy they increase the age of some girls (vs other salons that do the exact opposite). Not long ago, one girl there told me exactly the same.

I also found that lots of these girls, even though being above average in terms of beauty, struggle with self-esteem and feeling of self-worth…hence finding affection and compliments through this „job“, all the need for pefect nails and duck lips (which I really despise) are further example of this.

But you are correct, there is very little point in saving any of these. I used to visit one girl, who in the beginning did not let guys even touch her pussy, let alone do pussycat ..then few months later lost all the barriers and started with all the extras. This job changes these young girl really quick and what may have seemed wrong in the very beginning became their everyday reality.

liborr
5 října, 2024 17:13
Reply to  liborr

don’t forget to compliment them about lips. Most guys focus on boobs and ass, and girls naturally feel they need better lips.

5 října, 2024 19:10
Reply to  liborr

Do you really mean more masseuses in Candy have lower age than stated?

liborr
5 října, 2024 19:33
Reply to  ExPlayer

I know of two, one of whom doesn’t work at Candy fkr over a year. One that is still there was made older by two years. She told me after a massage that she will have x-th birthday soon.

Not sure though, if the intent is to make them more mature and not just (late) teens or to preserve their privacy (if someone they know looks at the site, wouldn’t suspect it’s them, when the masseuse is few years older than the real person)

liborr
5 října, 2024 17:16
Reply to  Pajos

although I agree in general, that new girls are genuine and can be full of hugs. One girl told me that there are instagram sites that these chicks actually often follow, that teach them how to hug/compliment men and how to touch inner leg to get us horny, to get the most out of them. So yes some are genuine, but don’t get disillusioned that hug for goodbye is not there to get you back. Bcs especially Tetiana at Candy makes sure to teach these girl the tricks.

liborr
5 října, 2024 17:20
Reply to  Pajos

they are chaos, but especially these eastern types are quite calculated in terms what they want (they were raised to hug men, cook etc., but also raised to want money from men and let them pay for everything -which I find rational btw)

5 října, 2024 20:38

Nice topic. I will add just a few notes:

  • This is not a just a problem with masseuses but with young girls in general: they all think that their actions and behaviors of the present day will not have any influence in determining their future. They think short term and materialistic;
  • Although massages is not an easy job, they take it as the easiest and fastest way to make money. Most think that they will do it just for a short period of time until „prince charming“ will come and they will live happy ever after;
  • Some try to leave the erotic world because they take some massage course and try to establish themselves as regular masseuses. Most fail and are quickly back to the sexual services industry;
  • Others manage to carry on with some sort of normal life and only temporarily return to the sexual services world when they need fast money (I know one that finances her trips that way) or when their love life is not going well and they use massages as a sort of emotional comfort with benefit$$.
  • For most of them, the world of sexual services will become a similar addiction as alcohol: they may leave it for some time but, if something goes wrong in their lives, they can return to it quite fast.
5 října, 2024 23:16
Reply to  Grafzeus

That last note is pretty actual, Some pretty good girls, left Rabbit hall, but after few months, operator told me, she is back. Alright, I am not visitor Rabbit, cuz I had some shits in my not so normal life, and I had to cancel it two times, then they said, sorry you cant order for next days, Only in that day, u want to come. Yes, I was fucked up, with my OCD and hyperactivity too, so yeah, I lost contant with, but I am dont mind….I found some anothers and similliar or just much better than Rabbit hall…

vrouci
5 října, 2024 21:18

Poslední dobou se mě sem tam nějaká masérka více či méně očividně vyptává, naznačuje že chce kontakt a podobně. A čím víc s těma holkama mluvím, tím víc z toho nemám úplně dobrý pocit. Sou mnohdy v blbejch situacích, ze kterejch se realisticky jinak, než skrz to, ze někoho sbalej, nedá dostat.

Holky to může i bavit, ale je skoro nemožný, aby neměli nějaký procento horších zkušeností, některý zákazníci sou prasata, zvlášť z některých zemí. A ne každá si dokáže dostatečně udržet odstup.

30
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx