Erotické masáže Praha

Mia – Infinity spa

Zdravíčko pánové,
další nová kráska v Infinity, takže není o čem. Navíc jsem si tak řikal, že jí taky rád poznám, když tu má zatím pár moc hezkých recek.
Rezervaci jsem si udělal během odpoledne, kdy jsem váhal jestli tu či onu. Schopná milá, hodná, laskavá operátorka, mi pomohla s výběrem. Řikal jsem si, že bych se stavil až další den. Ale to jsem byl ještě nejistější. Takže čím dřív, tím líp.

Sprcha:
První umývání s Miou bylo fakt jen očístné a hlavně rychlé. Po spršce jsme hnedka přeběhli do pokoje.

Masáž:
Byl to celkem hezký malý pokoj. Vybral jsem si klasiku, takže to bylo víceméně o rukách. Ale krásných a empatických rukách. Slečna začala dosušením mých zad. Pak klasicky následovalo velmi zlehka body to body, respektive masáž jejím pokladem. Chtěl jsem slečnu taky při tom zlobit ale bylo mi řečeno, že to je v tom Infinity mix. Ok, nevadí. Vůbec jsem si nestěžoval. Mia je taková něžná a moc milá slečna. Také docela štíhlá, takže asi nic pro pány co dávají přednost ženám s plnými tvary.

Při pokračování masáže na břiše, toho využila jen zlehka, kdy se na mě natiskla a trochu sténala. Pak znova olejík na záda a ještě dál masírovala svojí prdelkou. Sem tam to zas vystřídala s masáží rukou mého krku a oblasti lopatek.
Při další části se naopak prohýbala nade mnou jak luk, to když mi masírovala svým hezkým hebkým zadečkem spodní část zad.
Jak řikám, nebylo to vůbec špatný. Ba naopak. Přišlo mi, že holka to fakt umí a nedělá to poprvé. Plus další věc, kterou je nutno zmínit, slečna komunikuje jenom v angličtině takže jen technické upozornění pro ty, kteří mluví a učili se na školách víc ruštiny než češtiny.

Co se týká otočky, bylo malinko vidět, že slečna fakt má hranice při dotecích tam dole při klasické narozdíl od Infinity mix. Nicméně nemůžu si Miu jen tak nechat odplavat z mé hlavy. Ta holčina má prostě šmrnc. Umí to. Dokáže navodit erotickou atmošku. To né že ne. Navíc má fakt snahu. Může zprvu působit že to moc nezvládá. Ale nechte se opečovávat, nechte jí v klidu se „rozpálit“ a uvidíte že Mia je fakt tou skvělou volbou, zvláště pro ty, kteří se nechávají opečovávat a nemusí mít tolik povídání/seznamování se.

Malá poznámka k úvodu: 

Tady bych chtěl říct, že Mia si mě už získala při příchodu kdy mi řekla že budeme mít novou slečnu a že se k nám za 45 minut připojí. Já jsem zrovna váhal, jestli to nezkusit a nemit jen hoďku. Ale na druhou stranu jsem nechtěl dělat operátorkám bordel v rezervacích + jsem neměl dostatek peněz na duo masáž na 90 minut. Tak jsem Mie slušně odpověděl, že děkuji za nabídku ale že to je náhlá změna a jsem autista a že takový nečekaný změny moc nezvládám, tak Mia odpověděla že chápe, že to by bylo moc lidí. A já na to opět, že né, že kdybych měl víc peněz a měl to takhle domluvené, že bude duo, tak proč ne. Tak jsme se oba zasmáli, Mia mi ukázala, jak jí stvořila příroda a šlo se tedy do úvodní sprchy.

Když to posunu o desítky minut dál, tak už si mě Mia otočila docela v pozoru. Mia je celkově zajímavá a hodně laskavá andělice. Nejen, že neměla vůbec problém si zhruba tak 2/3 masáže vyprávět a kecat, ale sem tam řekla že ať se soustředim na masáž a relaxuju a stejně dál vyzvídala a vyprávěla… holka ušatá mi to zajímavým způsobem namixovala. Já už ale krátce před otočkou utichl a soustředil se na její doteky a celkovou péči o moje ztuhlé tělo.=(
Mie to vlastně ve výsledku vůbec nevadilo a při opětovném objetí to bylo zas jenom trochu. Pak už mi hodila mrška 69tku, a to byl konec. Vymalováno a bylo to zase po dlouhé době intenzivní. Intenzivní a sexy! Když už jsem pak viděl ten její zadeček, má ho fakt moc hezký. Sice né vysportovaný z fitka, ALE o to víc se mi to s Miou hodně líbilo a prostě její pozadí je takové teenkovské. To já moc rád. Hodně mě to fakt bere, takže tímto chci znova poděkovat operátorce za další super tip! Mia určitě umí ještě zvednout laťku, ale už teď řikám na rovinu: Mio, jsi velká šikulka, jsi hezká, mladá, talentovaná a moc rád si s tebou dám to duo, které jsem při našem prvotním setkání musel  odmítnout. Mia je prostě skvělá holka má ero relax, na který ale jen tak nezapomenete. Nádhera, nádhera.
O to zajímavější a specifičtější setkání to bylo, když po celých 90 minut tu byla pro mě a to ještě tak, že po krásném intenzivním happy endu, mi masírovala ruce a celý krk zepředu ale i hlavu a kolem uší. Tohle se jen tak nevidí. Zažil jsem i takové sessions, kdy holka byla u mě a nic dalšího na popsání to nebylo.
Já fakt díky za krásných nezapomenutelných 90 minut ero masáže s Miou, která i když mluví anglicky, i když je nováček, tak to s ní je nádherný relax, který v sobě nese plnou řádku péče, něhy a profi masáže. Díky moc milé Infinity! Vaše andělice jsou fakt mazlíčci a hodné duše. A kdybych u dveří nastoupil do autobusu či auta, tak tam vytuhnu a probudim se až další den. No prostě bájo hodinky a půl…😍

Při druhé sprše to bylo už takový svižnější a Mia mě ještě nechala se doumýt sám. Ona se umyla celkem rychle. Pak už jsem se ale taky hnedka usušil, oblékl, jemné objetí před dveřma a šup do víru večerního velkoměsta.

Klasická erotická masáž
90 minut
2900,-

https://tapky.info/?5241,mia-infinity-spa-603-373-881-603373881

Celkové hodnocení: 🙂 (super, skvělá)

IMG_4969-866x1024-1.jpeg IMG_4970-849x1024-0.jpeg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx