Erotické masáže Praha

Paula – Paula Masáže

Po hledání další dívky na masáž a po přečtení recenzí jsem zatoužil navštívit tolik žádanou Paulu.

Objednání proběhlo přes SMS týden před a měl jsem štěstí, že měla zrovna volno. V den si ještě potvrzujeme zda dorazím a v zápětí mi posílá adresu do Podolí. Měl jsem 2 minuty zpoždění, tak pro jistotu píši, že se trochu opozdím, aby počkala. Vstupuji do prvního patra a za bílými dveřmi už na mě čeká Paula. Po seznámení mi nabízí vodu s citrónem a ukazujeme mi pokojík, kde si mohu odložit.

Byt je malinký, čistý , útulný a krásně vyzdoben pro příjemné prožití masáže. Společně odcházíme přes kuchyni  do koupelny, kde si mě pořádně namydlila. Pořádně mi ho uchopila do rukou a ródeo už začalo ve sprše. Měl jsem co dělat, abych se neudělal hned na začátku. Paula to poznala a zvolnila. Po té jsem si ji umyl já a namydlil její pipinu. Po vzájemném osušení odcházíme na pokoj, kde uléhám na futon a začínáme na břiše. Masáže na břiše se mi moc líbila – byla to kombinace sportovní ( kterou na mé záda potřebuji ) a erotická při které dráždila péro, koule a zadek. U toho jsme si hezky popovídali o běžném životě a božsky vzdychala do ucha. Z hruba v půlce otočka a tady začala pořádná jízda. Péro si vzala mezi kozy, vzájemné mazlení, doteky povolené, božské GFE. Její kundičku jsem si povrchově vychutnal. Těsně před koncem mi nabídla masáž prostaty, kterou jsem odmítl a vyzkouším příště. Parádní byl i footjob, který jsem ještě nezažil. Po té už to vydržím a stříkám blahem. Ještě chvilku se tulíme a pak jsme odešli společně do sprchy jako na začátku. Na závěr placení, rozloučení a zpět do ulic v Podolí.

Paula je jedna s top masérek, doporučení ano a opáčko také.

Typ masáže : Exlusive

Délka masáže: 60 minut
Cena: 2500 Kč

Odkaz na profil dívky ze serveru tapky.info: https://www.tapky.info/?1734,paula-masaze-paula-704-473-033-eroticka-maserka

Hodnocení recenze:  (super)

paula_08-2.jpg paula_01-0.jpg paula_06-1.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx