Erotické masáže Praha

Mia – Infinity Spa

Dostal jsem chuť na masáž, tak jsem jako obvykle na poslední chvíli napsal do Infiniti. Měl jsem štěstí a volno měla Mia, na kterou jsem si už delší dobu chystal. Není v salonu dlouho podle první recenze jsem se měl na co těšit. Přišel jsem na čas do Pobočky v Hálkově ulici. Otevřela mi přímo Mia, s úsměvem mi dala pusu na tvář a zavedla dál. Chodbu salonu od mé poslední návštěvy doplnili o několik závěsů oddělující vstupy do pokojů a do sprch. Určitě to přidalo na pocitu soukromí.

Mia mě zavedla na jeden z pokojů kde jsme si společně odložili a zabalili se do ručníku. Mia na první pohled působila sympaticky. Je to mladičká usměvavá blondýnka pěkné postavy. Rozpuštěné vlasy si stáhla do drdolu a to jí slušelo ještě víc. Už jsem se těšil co bude dál.

Přesunuli jsme se do sprchy, kde jsem se mohl lépe seznámit s jejím tělem. Hned jak jsme nařídili vodu, tak se ke mně přitiskla a hladila mě po celém těle. Byl jsem okamžitě v pozoru. Hladil jsem jí po zádech, zadečku a ňadrech, které jsou akorát do ruky. Má krásně jemnou pleť. Byl to hodně příjemný začátek.

Přesunuli jsme se na pokoj, kde mě Mia vyzvala k zalehnutí na břicho a začala masáž trochu netradičně bez oleje. Nejprve se mě jen tak zlehka dotýkala rukami a přejížděla po celém těle. Pak si na mě lehla, lehce zavzdychala do ucha a jemně přejížděla ňadry po mých zádech. Po chvíli nanesla na tělo olej a začala masírovat nejprve nohy, pak záda. Masírovat opravdu umí. Nebylo to jen nějaké roztírání oleje, ale opravdová masáž, kterou jsem potřeboval jako sůl. Snažil jsem se každý její dotek vnímat všemi smysly. Postupně přidávala na intenzitě a ruční masáž prokládala B2B. Krásně mi namasírovala i ztuhlá ramena a nezapomínala při tom o mě otírat i své přednosti. Část na břiše zakončila masáží svým luxusním zadečkem. Masáž na břiše jsem si opravdu užil.

Po otočení si Mia začala okamžitě všímat správných partií a nosem při tom přejížděla po celém těle. Bylo to hodně vzrušující a občas mi to připadalo jako by používala místo nosu jazyk. Pak začala střídat jednotlivé polohy. Tiskla se ke mně a nejprve otírala svoje bříško o kamaráda a pěkně při tom vzdychala, já ji při tom hladil po zádech a zadečku. Pak přešla na obráceného koníka a starala se o mojí chloubu. Má jednu speciální techniku, kdy na kamarádovi pracuje celými dlaněmi spojenými k sobě. Velmi příjemné. Já jsem jí jednou rukou hladil ňadra a druhou zadeček. Pak si opět chvíli lehla na mě a používala svoje ňadra s rukou stále na přirození. Nakonec nasedla na koníka a zvyšovala tempo. Hladil jsem jí při tom na vnitřní straně stehen a na bříšku. Dívali jsme se při tom do očí. Mia to celé doplňovala pohyby pánve a jemnými vzdechy. To se nedalo dlouho vydržet a za chvíli bylo hotovo. Postupně mě celého vymačkala, nikam nespěchala. Pak mě otřela a ještě chvíli hladila po hrudi a nakonec ještě jemně masírovala šíji a hlavu a já si užíval maximální relax.

Celkově hodnotím velmi kladně. Mia je krásná, mladá, přirozená a empatická sexy slečna. Umí skvěle masírovat a navodit správnou atmosféru plnou erotiky.

Hodnocení: (super)

Byl jsem u ní na klasické erotické masáži na 60 minut za 2000 Kč.

https://tapky.info/?5241,mia-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

 

IMG_4969-866x1024.jpeg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx