Erotické masáže Praha

Dominika – Erotic Spa

Stejně jako mnozí ostatní, jsem v srpnu navštívil Erotic Spa na Žižkově.

Dominika – Erotic Spa
   Domluva po WhatsAppu v pohodě. Reagovali svižně, akorát je znát, že čeština není operátorky první jazyk. Doporučuju tedy volit co nejpřímější cestu k rezervaci.
  Po potvrzení poslali video s instrukcemi jak najít vchod. Někdo už to i v recenzi psal, že to není uplně přímo v ulici. Instrukce to byla super. Jinak bych nejspíš chvíli bloudil. Po zazvonění jsem chvilku čekal a vak mě vpustila Dominika dovnitř.
   Prostory hodně připomínají Candy v Šumavské, bývalou Nirvanu. Zděný dekor, přítmí, ale pořád je vidět. Vlastní sprcha na pokojích. Určitě lepší standard.
  Dominika mě vřele uvítala už u vstupu. Pusa na tvář, podání ruky, široký úsměv a občasné zachychotání. Na pokoji bez obav potvrzují 90 minut s líbáním. Dominika odbíhá pro olej, s tím že si mám odložit a dáme společnou sprchu. Chvíli ji to trvá, tak já aspoň stihnu začátek sprchy a smýt trochu srpnového vedra. Domluva teda kombinace češtiny, angličtiny a znkové řeči. Předestřu, že jazyková bariéra byl jediný nedostatek návštěvy.
   Lehká odbočka ke společným sprchám v létě. Podle mě dát masážníkovi pár minut náskok a pak se k němu přidat je ideální řešení. Takhle si klient připadá o něco příjemněji a zároveň se neochudí o společnou sprchu.
   Když se Dominika přidá, tak si ji konečně plně prohlédnu. Míry rozhodně sedí. Je fakt kus. Výstavní prsa, bříško i zadek. Všechno krásně pevné a rajcovní kukuč. Vzácný případ, kdy fotky ubírají. Pro někoho bude velký ale tetovanání. Dominika jich má fakt hodně. Komu to vadí, tak o návštěvě ani neuvažuje. Ve mě Dominika evokovala takovou tu kočku od motorkářského gangu.
   Sprcha velmi kontaktní a příplatek za líbačku se vyplácí hned na úvod. Krom poctivé očisty se Dominika i všelijak nakrucuje, líbání jde naproti sama. Takový candy styl.
   Masáž na zádech začíná lehkým škrábáním na sucho což je velmi příjemné. Dominika si všímá, že se mi to líbí a zapojuje škrábání i dál během masáže. U naolejovávání nás obou se vystavuje umě do zrcadla. Show super. Chvíli po mě poctivě klouže, ale otočka přichází tak po 10 minutách. Vzhledem k tomu, že máme 90 tak jsem docela překvapen. Ne ve špatném.
   Po otočce se chvíli přivineme v sedě a následně mě masérka laškovně zatlačí na lopatky. Jede velmi těsné B2B prokládané polibky. Ruce používá naprosto minimálně. Docela brzy sjede níže k tits jobu směřujícímu k prvnímu ukončení s intenzivním pohledem do očí. Jsme ani ne ve třetině. Následné otírání je takové nepraktické, tak spolu skočíme do sprchy před dalším pokračováním.
  Sprcha číslo dvě se nese v podobně mazlivém duchu jako úvodní. A vlastně tak se nese i druhé dějství. Nehty, tělo na tělo. Nejdřív na břiše potom na zádech, tits job a další vyvrholení. Času ještě spousta, tak se na chvíli Dominika přitulí ale tak nějak to postupně směřuje k ještě jednomu číslu. Předchozí část se opakuje, a holka tomu jde hodně naproti. Cítím se jak mladý junák, a že by nám nakonec mohlo zbýt zbytečně moc času.
   Průběžně Dominiku trochu brzdím, a postupně to směřujeme k ruční práci. Z části plně ze zvědavosti, protože kontakt ruce-penis byl doposud akorát ve sprše. Dominika má ruční práci naprosto perfektní. Hraje si hojně i s okolím, ví kdy zvolnit a kdy přidat. Poslední finish naprosto famózní a dechberoucí.
   Na úplný konec mi ještě chvilku masíruje hlavu a pak se přesuneme do sprchy. Ta je o trochu více očistná než úvodní. GFE se mi dostává stále požehnaně.
   Následně se jen rozloučíme a hurá do rozžhaveného velkoměsta.
   VIP masáž 90 minut + líbání,
Aktuálně dle ceníku 3800 + 500, v srpnu v akci
Hodnocení jasné až nejjasnější
(super,dobrá)

1000021877-1.jpg 1000021876-0.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx